2777
2789
عنوان

گناهم چی بود

536 بازدید | 48 پست

از ۱۳ سالگی دوستش داشتم پسر خالمه امو.حس میکردم اونم داره بهش ی پیام الکی  دادم اونم جواب داد .گفت که اونم منو میخواسته. دنبال موقعیتش بود .هر روز زنگ پیام .حرف رفت آمد اما خاله ام مخالف بود همش میگفت نه تا این که بعد ۷ سال اومدن خواستگاری اونم ساعت ۱۱ شب .برام ی خواستگار غریبه اومده بود میخواستم بله بگم .اما اومد گفت من میخوام بابام ب ناچار از دست من گفت باشه  از اول خیلی اذیت کردن از حلقه و لباس تا آرایشگاه همش میگفتن چه خبره .عروسی رو هی عقب مینداختن  پول نداریم فامیلمون مرده .تو همه ی این شرایط با شوهرم کنار اومدم چون من انتخابش کرده بود اما الان راحت میگه برو .من نمیخواستمت حس میکنم اومده بود انتقام بگیره.اصلا براش مهم نیستم ‌.دیگه .میگه چرا نزاشتی باردارت کنم ‌تا راحت بریم سر خونه زندگیمون .الانم شدم زن زوری .موندم .دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اعصاب داری با این شرایط بری سر خونه زندگی؟!

نه شوهرت حامی‌ته نه خونواده‌ش 😐😐😐

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 
واقعا چرا .من چیز زیادی ازش نخواستم مثل همه ی نامزد ها تفریح  خواستم آرامش خواستم .اما الان ‌فق ...

منم مثل تو کلی درکش کردم اخرم گفت قلب بابام مریضه برو خداتو شکر کن وگرنه طلاق میدادم

کاربری دست دو نفر 🥰