2777
2789
من هم تجربه سقط داشتم و هم تجربه خيانت پي در پي همسرم رو، ميگم العان زمانشه دستش رو رو پاش بگيره و ب ...

اره اینو راس گفتی ولی وقتی گفتی مقصر ماییم اعصابم خرد شد ببخشید 

میدونی خیلی مزخرفه اون میتونست با یه لبخندش خوبم کنه ولی دکترا با صد تا قرص نتونستن🥀🙂🖤
ببین آدما بعد یه مدت عوض میشن اون روی سگشو بعد چن سال نشون میدن کدوم خری قبل ازدواج یا اوایل ازدواج ...

ماها قبل ازدواجمون يكم كوريم و اين رو ميندازيم گردن بقيه، من يكي از همون آدمام، اشتباه از خودمونم هست، تا اينو باور نكنيم نميتونيم قدم برداريم در جهت درست شدنش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دقیقاشوهرمن تا خونه شیک وماشین خرید،پرروشد وقتی اجازه نمی‌دهد ازخونه برم بیرون،نذاشت توآموزشگاه بغل ...

درکت میکنم گلم همه اینا رو میدونم از ذات مردا هم خبر دارم.... 

میدونی خیلی مزخرفه اون میتونست با یه لبخندش خوبم کنه ولی دکترا با صد تا قرص نتونستن🥀🙂🖤
من هم تجربه سقط داشتم و هم تجربه خيانت پي در پي همسرم رو، ميگم العان زمانشه دستش رو رو پاش بگيره و ب ...

میشه کمی ازتجربتون بگین؟چون منم توشرایط بدی هستم

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
يعني نه تحقيق ميكنه زن كه داره با كي ازدواج ميكنه هميطوري وارد يه زندگي ميشه هيچ تلاشيم براي استقلال ...

تحقیق اول ازدواجه خیلیا اول ازدواج خیلی خوبن بعد از چند سال میرن دنبال عیشو نوش 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

اسی گلم قلب درد گرفتم وقتی نوشته هاتو خوندم امیدوارم هر چی به صلاحته پیش بیاد برات🥺امیدارم صبری که خدا بهت میده از دردی که بهت داده بیشتر باشه و بتونی باهاش کنار بیای🥺

اره اینو راس گفتی ولی وقتی گفتی مقصر ماییم اعصابم خرد شد ببخشید 

وقتي مشكل به اينجا ميرسه جفت آدما مقصرن، مرده از عوضي بودنش، زنه از ساده و مظلوم بودن كه اجازه ظالم بودن رو به طرف مقابل ميده، من چون اين اتفاقا سرم اومده و تجربه كردم ميگم، ولي من به شخصه اول از خودم شروع ميكنم و ميگم وقتي يه اتفاقي افتاده ميگم اگه چيكار ميكردم اين بلا سرم نمي اومد

وقتي مشكل به اينجا ميرسه جفت آدما مقصرن، مرده از عوضي بودنش، زنه از ساده و مظلوم بودن كه اجازه ظالم ...

ببین اینی که شما میگی راه حل شاید بتونه باشه ولی اینکه با این چیزا یکیو مقصر کنی اشتباهه 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
وقتي مشكل به اينجا ميرسه جفت آدما مقصرن، مرده از عوضي بودنش، زنه از ساده و مظلوم بودن كه اجازه ظالم ...

اره درکت میکنم میدونم چی میگی اره مردا عوضی و ما متاسفانه ساده🥺🥺ای کاش غم اخرمون باشه🥺🥺مردای ایرانی مقام زنو میشکن پایین😢

اره درکت میکنم میدونم چی میگی اره مزدا عوضی و ما متاسفانه ساده🥺🥺ای کاش غم اخرمون باشه🥺🥺مردای ایر ...

متتسفانه مرد ایرانی چرا اینجوری شده ؟چون فساد زمینو زمان رو برداشته یک مرد تنها با دیوار که نمیتونه خیانت کنه به همون تعداد زن فاسدم هست اینا عواقب بی بندوباری و فساد هستش که تر هم به پای خشک میسوزه

تحقیق اول ازدواجه خیلیا اول ازدواج خیلی خوبن بعد از چند سال میرن دنبال عیشو نوش 

واسه همين ميگن نامزدي بگيرين سريع عقد نكنيد مسافرت خانوادگي بريد و ١٠٠ تا چيز ديگه، منم تو ١٩ سالگي عقد كردم و گفتم الا بلا اين، عقلم نميرسيد متاسفانه خانوادمم بيخيال، ولي نتيجش دنيايي سختي كشيدن بعدش شد

ببین اینی که شما میگی راه حل شاید بتونه باشه ولی اینکه با این چیزا یکیو مقصر کنی اشتباهه 

من نگفتم ايشون مقصره، ميگم العان داغ ديده و بهترين زمانه واسه تصميم سخت، كار كنه، پشت خودشو ببنده، هيچ كسم به يه ورش حساب نكنه، تا اينكه كسي بياد تو زندگيش كه ارزش اين زن رو بدونه

میشه کمی ازتجربتون بگین؟چون منم توشرایط بدی هستم

والا من سقطم اجباري بود، خارج رحمي بود بعد از ٤٠ بار عمل كه باردار شم، هي مي رفتم تو سيكل هي آمپول و اخر كنسل، اون دفعه كه مجبور به سقط شدم دفعه ٧ انتقال جنينم بود، اينم بگم من همه هزينه هاي درمانم رو خودم ميدم، شايد بيشتر از ٢٥٠ ميليون هزينه كرده باشم، يعني از صبح تا ١٠ شب كار ميكنم، آخر هفته ها هم كه كاراي خونه، با اينگه يكي از دليل هاي ناباروريم همسرم بود، روزي كه رفتم آمپول زدم تو بيمارستان خانواده همسرم زنگ زدن دعوت كردن مارو مهموني، بعد فكر كن همسرم من رو رسوند خونه، بايد تا ٣-٤ ساعت بعد بچه سقط ميشد ايشون رفتن خونه خانوادشون مهموني، منم موندم خونه درد وحستناك كشيدم، اخه سقط خارج رحمي خيلي دردش بيشره ولي من اين چيزا رو به فال نيك ميگيرم كه به لحاظ روحي مستقل تر شم، و هيچ انتظاري از هيچ كس نداشته باشم كه وقتي با مشكلات روبه رو ميشم خودم از پسش بر بيام

والا من سقطم اجباري بود، خارج رحمي بود بعد از ٤٠ بار عمل كه باردار شم، هي مي رفتم تو سيكل هي آمپول و ...

واقعا هزاران آفرین برشما،إن شاالله به زودی زود،دامنت سبزبشه

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞