2777
2789
خودمون مقصريم كه به مدرا اجازه ميديم باهامون اينطوري رفتار كنن، يه زن شاغل كه دستش تو جيب خودش ...

بس کن تو رو خدا ما مقصر نیستیم اونا هر کاری دلشون میخاد با ما میکنن الان اسی حالش بده تو بدترش نکن این حرفا چیه داری میگی ؟؟؟ وقتی شوهر اسی خودش بد ذاته به زور به اسی دستور میده گناه اسی این وسط چیه بس کنین تقصیر ما نیس تقصیر خودِ اون شوهره عوضیه که هر چی دوس داش بار زنش کرد ما زنا هیچ تقصیری نداریم هر بلایی سرمون میاد از دست این مَرداس تجاوز نا امنی افسردگی بس کن نگو ما مقصریم اعصابم خرد شد عههههه

میدونی خیلی مزخرفه اون میتونست با یه لبخندش خوبم کنه ولی دکترا با صد تا قرص نتونستن🥀🙂🖤
منو نمیخواد.. خیانت کرده. قشنگ میگفت تو رو نمیخوام بچه هایی که از تو باشن هم نمیخوام 

خدا لعنتش کنه چقدر بیشرفه چقدر نامرده قدیم اسم مرد میومد ادم یاد جوانمردی میفتاد حالا چی

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودمون مقصريم كه به مدرا اجازه ميديم باهامون اينطوري رفتار كنن، يه زن شاغل كه دستش تو جيب خودش ...

ببخشید یک زن وقتی ازدواج میکنه تو کجای تصوراتش پیش بینی میککه که شوهرش میخاد این حرفارو بهش بزنه که بره دست بکار شه پول دربیاره بعدم یک مردوظیفه داره زنشو حمایت کنه شوهر اون کوتاهی کرده چرا اسی مقصزه؟

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
بس کن تو رو خدا ما مقصر نیستیم اونا هر کاری دلشون میخاد با ما میکنن الان اسی حالش بده تو بدترش نکن ا ...

منم کلی باشوهرم مشکل دارم،همه میگن تومقصری نتونستی رامش کنی،اما بخدا قسم خودش بدذات،هرکاری کردم درست نشد که نشد

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
ببخشید یک زن وقتی ازدواج میکنه تو کجای تصوراتش پیش بینی میککه که شوهرش میخاد این حرفارو بهش بزنه که ...

با حرفاش اعصابمو خرد کرد عههههه ناز پرورده خانوم درد ندیده الکی قضاوت میکنه میگه ما زنا مقصریم عهههه برو باوا از شاغل ماقل حرف میزنه 

میدونی خیلی مزخرفه اون میتونست با یه لبخندش خوبم کنه ولی دکترا با صد تا قرص نتونستن🥀🙂🖤
بس کن تو رو خدا ما مقصر نیستیم اونا هر کاری دلشون میخاد با ما میکنن الان اسی حالش بده تو بدترش نکن ا ...

واقعيته، اگه تنبلي كنيم ول بديم خودمونو اين العان جدا شه بعد نفر بعديم بد در بياد همين ميشه و اين داستان ادامه پيدا ميكنه، مگه به خودش سختي بده و مستقل بشه, بهترين آدما كسايي نيستن كه به ظاهر دلداري موقت بدن، من سقط داشتم و ميدونم چه دردي پشتشه ولي سخترش اينه ادم تنهايي اين كارو كنه، بايد از اين زندگي تجربه كسب كنه كه تو زندگي بعديش اشتباهشو تكرار نكنه

منم کلی باشوهرم مشکل دارم،همه میگن تومقصری نتونستی رامش کنی،اما بخدا قسم خودش بدذات،هرکاری کردم درست ...

نه گلم تو مقصر نیستی باور کن همه اشتباه میکنن اشتباه میگن شوهرت نمیتونه بهت آرامش بده میگن مَرد اول باید بهشتو برا زنش بسازه تا زنش فرشتگی کنه براش 

واقعيته، اگه تنبلي كنيم ول بديم خودمونو اين العان جدا شه بعد نفر بعديم بد در بياد همين ميشه و ا ...

خب اسی هیچ تقصیری نداره که با یه بی وجدان بی غیرت ازدواج کرده بازیه تقدیره ان شاء الله خدا بهش کمک کنه😢😢

ببخشید یک زن وقتی ازدواج میکنه تو کجای تصوراتش پیش بینی میککه که شوهرش میخاد این حرفارو بهش بزنه که ...

يعني نه تحقيق ميكنه زن كه داره با كي ازدواج ميكنه هميطوري وارد يه زندگي ميشه هيچ تلاشيم براي استقلال و پيشرفت خودش نمي كنه، ميشينه ببينه خدا واسش چي مي خواد ؟؟؟؟؟

نه گلم تو مقصر نیستی باور کن همه اشتباه میکنن اشتباه میگن شوهرت نمیتونه بهت آرامش بده میگن مَرد اول ...

آ،باریکلاااااا،مثلامیگفت توبه خواهران زنگ بزن،کمکشون کن،اینکارو کردم یه بهانه دیگه آورد،گفت چقدشارژمصرف میکنی،دعوتشون میکردم،میگفت خرج زیادمیشه و...هزارتاچیزدیگه

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
يعني نه تحقيق ميكنه زن كه داره با كي ازدواج ميكنه هميطوري وارد يه زندگي ميشه هيچ تلاشيم براي استقلال ...

ببین آدما بعد یه مدت عوض میشن اون روی سگشو بعد چن سال نشون میدن کدوم خری قبل ازدواج یا اوایل ازدواج خودشو آدم بده نشون بده؟؟! شوهر اسی روال کار رو بلد بوده قضاوت نکن لطفا 

يعني نه تحقيق ميكنه زن كه داره با كي ازدواج ميكنه هميطوري وارد يه زندگي ميشه هيچ تلاشيم براي استقلال ...

والا،من شوهرم قبل ازدواج می‌گفت یک چهارم حقوقم واسه تو،تاالآن که هزاری هم بهم نداده،تواجتماع هم همه تعریفش رو میکنن،الآنم همینطور،ولی هرچی توجامعه واسه مردم سرشوپائین میندازه،گردنکشیش توخونه برای من

خب اسی هیچ تقصیری نداره که با یه بی وجدان بی غیرت ازدواج کرده بازیه تقدیره ان شاء الله خدا بهش کمک ک ...

من هم تجربه سقط داشتم و هم تجربه خيانت پي در پي همسرم رو، ميگم العان زمانشه دستش رو رو پاش بگيره و بلند شه و مستقل شه، به اين فكر كنه هيچ كس هيچ جا قرار نيست كمكي براش بياد و فقط و فقط خودش به خودش بايد بها بده و كمك كنه

ببین آدما بعد یه مدت عوض میشن اون روی سگشو بعد چن سال نشون میدن کدوم خری قبل ازدواج یا اوایل ازدواج ...

دقیقاشوهرمن تا خونه شیک وماشین خرید،پرروشد

وقتی اجازه نمی‌دهد ازخونه برم بیرون،نذاشت توآموزشگاه بغل خونمون کارکنم،پیشرفت چی؟