من با غذا پیاز میخوردم همیشه چند روز دیگه میرم ازمایش میکروب معده میدم به نظرم اول تو هم اینو انجام ...
ببخشید من باردارم میخوام برم آزمایش هیلو بدم ب نظرت کدوم دکتر برم چی بگم ک برام بنویسه ترشح پشت حلقم دارم
خدایا ازت میخوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانیو دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حالوروحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سلام من شوهرم این مشکل داره بعد بارهنگ با عرق نعنا خورد میگه دفعش کمتر شده و معدش میسوزه نحوه دقیق م ...
چقد مصرف کرد؟ ببین هر شب موقع خواب یه قاشق مربا خوری بارهنگ با ۱چهارم لیوان عرق نعنا میزاری رو گاز پنج مین ریز بجوشه بعد که ولرم شد با یه قاشق مربا خوری عسل میل کنید
پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت. ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن
شیرین بیان ریشه ای درمان نمیکنه موقته یکم اوضارو بهتر میکنه غذارپ هم هضم میکنه،بارهنگ یه قاشق مربا خوری با یک سوم لیوان عرق نعنا ۷دییقه ریز قل بخوره بعد بزارین از دما بیوفته ولرم شد با عسل مصرف کنین ان شاالله خوب بشین فقط باید دوساعت از غذا بگذره معده خالی باشه بعد مصرف کنین ۳ماه ادامه بدین پناه بر خدا
پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت. ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن