2777
2789
عنوان

حیوون خونگی میخوام چی بگیرم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 44 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه حوصلشو داری عروس هلندی حرف میزن دوتا دارم جیگرای منن

یکی از جیگراتو بده به من🙁

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️
همستر

چند وقت پیش بهش گفتم 

الان بلدرچين دارم بابام نمیزاره بفروشم میگه خوبن اما مامانم گفت اول بلدرچینا رو رد کن بعد

تموم دنیا یه طرف ، توهم همون طرف عزیزم 
چند وقت پیش بهش گفتم  الان بلدرچين دارم بابام نمیزاره بفروشم میگه خوبن اما مامانم گفت اول بلدر ...

من پرنده دوس ندارم توخونه،،،ولی همستر به نظرم هم بامزس هم کم صدا،ولی کلا حیوون توقفس دوس ندارم،دوتا مرغ عشق همسرم خریده بود انقدر گفتم تابردشون 😄 

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

از این رتیلای سیاه بزرگ پشمالو بگیر

ولی بنظرم گل و گلدون بگیر بجای حیوون

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

عروس هلندی دوست دارم ولی خیلی گرونه اگه یه چیزیش بشه حیفه 

مامانم هم همینو میگه 

ولی خودم دنبال اونم میگردم

تموم دنیا یه طرف ، توهم همون طرف عزیزم