2777
2789
عنوان

حیوون خونگی میخوام چی بگیرم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 44 پست
گرین چیک مرسی از راهنماییت دوستم حتما تحقیق میکنم راجبش

خیلی عالیه عروس نخر من دارم پشیمونم ولی دیگه دلم نمیاد الرژی شدید میاره گرین عالیه کاسکو خیلی بزرگه قشنگم نیست گرین بدون گرده است مدفوعش ریزه زود اموزش میبینه دوست من پرورش گرین داره نمیدونی چقد با مزه ان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گربه اگه مامانت بدونه شکل یه بچه ی ناز و مهربون میشه براش خودش اقدام می کنه بگو کارهای نظافتی و جاروبرقی پشماش با خودمه صد در صد و واقعن هم به عهده بگیر گربه خیلی بازی می کنه خودش رو لوس می کنه مهربونه فقط غذاش خرج داره و خاکش گوشه ی اتاقت یه قفس بذار یا بگو از اتاقم نمی ذارم بیرون بیاد ببین چی میشه 

خیلی عالیه عروس نخر من دارم پشیمونم ولی دیگه دلم نمیاد الرژی شدید میاره گرین عالیه کاسکو خیلی بزرگه ...

اتفاقا من پسرم آلرژی داره خیلی ممنون ام که گفتی، اره کاسکو خیلی شیکموام هست، قیمتش تو چه حدودیه،

اسی مرغ عشق دستی بگیری که معرکه است من دارم تمیزه ازاد باشه تو خونه حرفم میزنه ارزونم هست اما عمرش ت ...

ممنون 

خوبه روش فک میکنم مامانم هم دوس داره 

اما داییم داشته زود مرده میگه عمرش کمه منم دوس نداشتم زود بمیره

تموم دنیا یه طرف ، توهم همون طرف عزیزم 
گربه اگه مامانت بدونه شکل یه بچه ی ناز و مهربون میشه براش خودش اقدام می کنه بگو کارهای نظافتی و جارو ...

خرگوشم داشتم قبلا 

اما اصلا نمیزاشت از بالکن بیاد تو 

اما الان میگه بلدرچینو رو رد کن بعد 

تو همستر و گربه و پرنده موندم 

البته قبلش باید بابامو راضی کنم بلدرچینو رو رو کنه یا اونو جدا نگه دارم

گربه اگه مامانت بدونه شکل یه بچه ی ناز و مهربون میشه براش خودش اقدام می کنه بگو کارهای نظافتی و جارو ...

کلا از حیوون مامانم خوشش نمیاد 😕😕

کاسکو /عروس هلندی/ مرغ مینا/ طوطی ملنگو این آخریو پیشنهاد میکنم حتما روش فکر کنی🥺❤️

این روانیُ خودت ساختی پس به چی زُل میزنی ":)             باید فراموشت کنم ، چندیست تمرین می کنم من می توانم می شود ، آرام تلقین می کنم با عکس های دیگری تا صبح صحبت می کنم با آن، اتاق خویش را بیهوده تزئین می کنم سخت است اما می شود در نقش یک عاقل روَم،ن شب دعایت می کنم  ن صبح نفرین می کنم حالم ن اصلا خوب نیست ، تا بعد بهتر می شوم فکری برای این دل ِ تنهای غمگین می کنم:)
ممنون  خوبه روش فک میکنم مامانم هم دوس داره  اما داییم داشته زود مرده میگه عمرش کمه منم ...

باید از طوطی سانان خوب مراقبت بکنی حتی کاسکو یا ملنگو و .... اینا که عمر ۱۵ تا ۲۵ سال دارن اگه خوب مراقبت نکنی تو یک سال میمیرن خواهر من طوطی هاش تهش یکسال هست چون بهشون از غذا خودشون میده طوطی رژیم غذایی داره من روزی دو ساعت فقط وقت واسه غذا میزارم روزی دو وعده غذا نرم جوانه حبوبات پخته میوه سبزی و .... بزن رو گوگل ممنوعه ها و غذاهای اصلی میاد مثلا تخمه روزی چند دونه باید بدی کبد چرب میگیره میمیره امروز پرنده های من صبحانه سفیده تخم مرغ خوردن الانم بهشون مخلوط کلم قرمز و کدو سبز و فلفل دلمه و هویج و ذرت تازه با پودر پوست تخم مرغ دادم واسه مثال باز فردا باید بهشوک جوانه ماش و عدس بدم عصرم مثلا سبزیجات باید اینجوری بهشون برسی مکمل و ویتامین هم دارن 

گربه خیلی هم گرونه اسکاتیش فک کنم ۱۰ میلیونه نر بگیر بهتره پریود نمیشه 

من از نژاد معمولیش میخوام 

واگذاری رایگان هم هست