2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای بدترین و توهین امیز ترین سواله،یعنی چه؟اولن ک هر مردی معیار و سلیقه ای داره ،دومن اصلا درست نیست ...

سوال توهین امیزی نبود 

بعضی ادما واقعا خوب و مهربون هستن ولی یه گاردی دارن همیشه ک ممکنه آدما تو برخورد اول ی فکر دیگه بکنن پس بهتر یکم روی روابط عمومیشون کار کنن 

نه اینکه کلا خودشون رو عوض کنن 

سوالم منطقی بود اگ بدون تعصب و گارد بهش نگاه کنی

قسط توهین ب هیچ شخصی رو نداشتم🌸

فک میکنم مردای ایرانی دخترای سفید پوستو دوست دارن قدشونم میگن که بلند باشه چرا معیاراشون مخالف منه⁦☹ ...

من قدم بلنده و سفیدم ولی همه پسرا تو بغلی ریزه میزه میخان چرا:/

قدم ۱۷۰ لاغرم هسم

پوستمم خیلی سفید بهم میگن شیربرنج😐

سوال توهین امیزی نبود  بعضی ادما واقعا خوب و مهربون هستن ولی یه گاردی دارن همیشه ک ممکنه آدما ...

خیلی توهین بزرگیه ،مگه ما عروسک کارخونه سازیم ک به خاطر خواسته شدن تغییر کنیم ،درکل سوال خوبی نبود ولی قسمتی از حرفتون درسته ،روابط اجتماعی و ...خیلی مهمه ولی خوب کسی ک خیلی خودمونیه مثل خودم نهایتا تو دو سه جلسه خودشو موقر و خانوم میتونه نشون بده بعدش بلاخره شخصیتم رو میشه پس اداب اجتماعی خوبه ولی به شرطی ک با خودمون تناقض زیادی نداشته باشه

امروزه همه لاشی میپسندن عزیزم من خودم هرچی لاشی اطرافمه خاستگارای زیادی دارن و بعضیاشونم ازدواج کردن

اگ اینطوره آدم با هیچ پسری وارد رابطه نشه بهتره 🙂