2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وای بدترین و توهین امیز ترین سواله،یعنی چه؟اولن ک هر مردی معیار و سلیقه ای داره ،دومن اصلا درست نیست ...

سوال توهین امیزی نبود 

بعضی ادما واقعا خوب و مهربون هستن ولی یه گاردی دارن همیشه ک ممکنه آدما تو برخورد اول ی فکر دیگه بکنن پس بهتر یکم روی روابط عمومیشون کار کنن 

نه اینکه کلا خودشون رو عوض کنن 

سوالم منطقی بود اگ بدون تعصب و گارد بهش نگاه کنی

قسط توهین ب هیچ شخصی رو نداشتم🌸

فک میکنم مردای ایرانی دخترای سفید پوستو دوست دارن قدشونم میگن که بلند باشه چرا معیاراشون مخالف منه⁦☹ ...

من قدم بلنده و سفیدم ولی همه پسرا تو بغلی ریزه میزه میخان چرا:/

قدم ۱۷۰ لاغرم هسم

پوستمم خیلی سفید بهم میگن شیربرنج😐

سوال توهین امیزی نبود  بعضی ادما واقعا خوب و مهربون هستن ولی یه گاردی دارن همیشه ک ممکنه آدما ...

خیلی توهین بزرگیه ،مگه ما عروسک کارخونه سازیم ک به خاطر خواسته شدن تغییر کنیم ،درکل سوال خوبی نبود ولی قسمتی از حرفتون درسته ،روابط اجتماعی و ...خیلی مهمه ولی خوب کسی ک خیلی خودمونیه مثل خودم نهایتا تو دو سه جلسه خودشو موقر و خانوم میتونه نشون بده بعدش بلاخره شخصیتم رو میشه پس اداب اجتماعی خوبه ولی به شرطی ک با خودمون تناقض زیادی نداشته باشه

امروزه همه لاشی میپسندن عزیزم من خودم هرچی لاشی اطرافمه خاستگارای زیادی دارن و بعضیاشونم ازدواج کردن

اگ اینطوره آدم با هیچ پسری وارد رابطه نشه بهتره 🙂