2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 99 پست
ببین چجوری اخ  اصلا قبلا اینطوری نبود مشکلات بود اما اینجور نبود  حتی پدر مادرش ی ...

پدرو مادرشو ول کن ببین من تجربه دارم توکه با پدرومادرش طرف نیستی به اوناهیچی نگو شوهرتو ماله خودت کن از فکرت کار بگیر گلم باورکن ضرر نمیکنی خیلی زود هم بع طلاق فکر نکن زندگی رو باید بسازی هیچ چیزی از اول نبوده همه ی چیزهارو ادمها میسازن توهم باید زندگیتو خودت بهتر کنی یه زن هم میتونه زندگیشو خراب کنه هم خوب کنه گلم 

چقد مادرشوهرت بیشعوره یبار برگرده بگه بروپیش زن وبچت خونه من نیا حساب کاردستش میاد

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول مطمئن شو که داره بهت خیانت می کنه بعد اگه خیانت در کار نیست تو هم بشین سر خونت محلت نمیده محلش نده تا ببینی چی میشه . اگه خیانت می کنه مطمئن شدی اون وقت فکر اون دوستی را که گفت یک سکه اجرا بزار انجام بده   اما عحله نکن

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
چقد مادرشوهرت بیشعوره یبار برگرده بگه بروپیش زن وبچت خونه من نیا حساب کاردستش میاد

ببین خیلی ذاتش خراب امیدوارم هر کاری با من و زندگی من کرد خدا بسرش بیاره.

اول مطمئن شو که داره بهت خیانت می کنه بعد اگه خیانت در کار نیست تو هم بشین سر خونت محلت نمیده محلش ن ...

الان هم همین کار کردم با اینکه خانواده م میگن بزار اجرا من صب کردم فعلا ببینم جی میشه خیلی سخت ک ۳ ماه تو شرایط من باشه کسی. 

فک کنم مادر برام دعا هم گرفته

نه بابا 

مرد بیشرف بیشرفه خدا هم از پس آدم بیشرف بر نمیاد 

فقط یه سوال با توجه به این بی عاطفگی که کرده 

میتونی ببخشی و باز زندگی کنی 

دوست  من وضعیت شما داشت همسرش با وسایل خونه به هوای جابجایی محل زندگی مستاجر بودن 

روزی که دوستم دانشگاه بود وسایل برد آدرس به دوستم نداد یک ماه شد سه ساله مرده رفته و دوستمون با یک بچه ول کرد 

نه جهاز میده نه نفقه نه مهریه 

دادگاه کاری نکرد هیچی بنامش نبود و گفت پیداش کن حقت بگیریم 

منظورم اینه تا آدرس داری مأمور ببر وضعت روشن کن تا صیغه نکرد هوو نیاورد نزاشت از ایران بره 

بنظرم بخاطر مهریه نفقه ممنوع خروج کن حساب ببند 

و اموال مصادره کن 

اگر پدر ندارن دست بزار رو ارث دولت راحت بهت میده 

انتقام بگیر نبخش اونا دارن حالت میگیرن تربیتت. میکنن دفعه بعد بهشون حرف نزنی

خیلی سخت منم فک میکنن کلا ب من علاقه نداره اگر داشت یا دوست داشتم طاقت نمیاورد

نمیشه این وضع یه قرار بزارین باهم جدی باهاش حرف بزن و بهش بگو نه اینکه بری منت کشی که برگرد برو بگو اینکه زندگی نمیشه اگر دوسم نداری و نمیخوایم و این زندگی رو نمیخوای بیا طلاق توافقی بگیریم غیر از اینه که بگو اینطوری بهش بگو که تکلیف خودتم مشخص بشه

پدرو مادرشو ول کن ببین من تجربه دارم توکه با پدرومادرش طرف نیستی به اوناهیچی نگو شوهرتو ماله خودت کن ...

بخدا دوست ندارم خراب کنم 

نمیدونی چ روزای سخت و طاقت فرسایی دارم تحمل میکنم 

دعا کن برام لطفا

ببین خیلی ذاتش خراب امیدوارم هر کاری با من و زندگی من کرد خدا بسرش بیاره.

والا دوبار به شوهرت روی خوش نشون نده که نمیره اونجا برمیگرده سمت شما به جای اینکه میانه گری کنه اوضاع رو خراب میکنه

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔

نمیشه این وضع یه قرار بزارین باهم جدی باهاش حرف بزن و بهش بگو نه اینکه بری منت کشی که برگرد برو بگو ...

اینو بهش گفتم 

گفت ن من مشکلی ندارم راضی هستم از این زندگی 

تعریف نباشه  من همیشه شیک و تمیز بهترین لباسا میپوشم اما اون اصلا الا منو نمیبینه

البته اینم بگم هستن مردهایی گه  خانم هاشون زیبا و تر تمیز و اراسته میگشتن آخرشم رفته بودن با خانم هایی دوس شده بودن که نه قیافه داشتن نه آراستگی بستگی به ذات طرف داره