2777
2789
عنوان

خیانت

938 بازدید | 99 پست

سه ماه با همسرم قهر هستم 

اصلا نمیخواد با من آشتی کنه و تو این سه ماه ی وعده غذایی نخورده همش سمت خانواده ش هست

اصلا منو نمیخواد انگار 

البته قبلا اینطوری اصلا و ابدا نبود.

فک کنم با کسی دوست شد و وارد رابطه شد 

حالا شما اگر جای من بودید چیکار میکردید.

ی راهنمایی میشه ب کنید 

سه مااااه؟مشکلتون خیلی جدیه.حتما باهم‌ حلش کنید.اگه حل نمیشه و بچه نداری جداشو.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

" نُـه علـت مهـم #خـیانـت"

1⃣ حس تنوع طلبی

👈 در آقایان بیشتر از خانم ها دیده می‌شود؛ پیش می‌آید که بعضی مردها درگیر چنین روابطی شوند.

2⃣ سردی روابط

👈 وقتی بین زوجها روابط محبت آمیز، عاطفی و هیجانی کم می‌شود و دیگر خبری از احساس شور و هیجان نیست.

3⃣ سرد شدن نسبت به ظاهر یکدیگر

👈 در زندگی زناشویی افراد به تدریج ممکن است نسبت به ظاهر همسرشان دلسرد شوند یا اینکه جذابیت‌های فرد مقابل برایشان یکنواخت و تکراری شده باشد.

4⃣ ازدواج‌های اجباری

👈 زن یا مردی که برخلاف میلشان و به دلیل اصرار خانواده، تن به ازدواج می‌دهند، احتمال آنکه به همسرشان خیانت کنند؛ بیشتر از سایرین است.

5⃣ انتقام گرفتن

👈 زن و شوهر ممکن است به دلیل رنجشی که از یکدیگر دارند؛ دست به انتقام بزنند و راه خیانت را انتخاب کنند. مثلا مردی که به همسرش بدبین است و او را تحت فشار قرار می‌دهد، همسرش برای انتقام گرفتن از او بی‌وفایی می‌کند. این مورد در زنان شایع است، چرا که دائما زنان به این فکرند تا کارهای بدی را که همسرشان در حقشان کرده تلافی کنند...!

6⃣ برآورده نشدن نیازهای جنسی

👈 بعضی افراد که در روابط جنسی به مشکل برمی‌خورند؛ به جای آنکه از طریق مشاوره و مراجعه به متخصصان مشکلاتشان را حل کنند، سعی می‌کنند به همسرشان خیانت کنند.

7⃣ کنجکاوی

👈 گاهی افراد به دلیل صحبت سایرین درباره روابط خارج از سیستم خانواده، به دنبال بی‌وفایی می‌روند و به اصطلاح می‌خواهند ببینند چه خبر است...!

8⃣ احساس ناامنی در رابطه

👈 یکی دیگر از دلایل، ایجاد بی‌مهری است. مثلا زمانی که یکی از طرفین به دفعات به همسرش بگوید تو را ترک می‌کنم، حس ناامنی در او به وجود خواهد آمد.

9⃣ داشتن انتظارات و رفتارهای غیرمعقول

👈 این انتظارات می‌توانند در مسائل زناشویی و مادی باشند، هرکدام به نوعی به زندگی آسیب می‌رسانند.

،

بشین باهاش حرف بزن فقط

بهش بگو میخام تکلیفمون معلوم شه

اولا رابطه باید دوطرفه باشه 

دوما اصلی ترین شخص زندگیه همیم

باهاش صحبت کن رفقط 

اصلا دلیل دعواجی بوده؟؟خب دلیل دعوا مهمه واس آشتی

خوب خودت پیش قدم شو حرف بزن 

من باهاش صحبت کردم 

گفت من این وضع از زندگی دوست دارم خیلی هم راحتم بهم خوش میگذره 

تو اگر ناراحتی برو درخواست طلاق بده.

بعد تمام حرفایی ک بهش میزنم خط ب خط میره برای تمام اعضای فامیل پدر مادر برادر دوست دایی همه تعریف میکنه.

" نُـه علـت مهـم #خـیانـت" 1⃣ حس تنوع طلبی 👈 در آقایان بیشتر از خانم ها دیده می‌شود؛ پیش می ...

هیچکدوم از این ها دلیلی برای خیانت کردن نیست

از اول که کور و کر نبودن 

وقتی ازدواج کردیم باید تعهد هم داشته باشیم 

سه مااااه؟مشکلتون خیلی جدیه.حتما باهم‌ حلش کنید.اگه حل نمیشه و بچه نداری جداشو.

ی بچه دارم میدونم چیکار کنم 

برم مهریه بزارم اجرا خیلی کم آوردم 

ببین همش ریش میزنه تمیز میکنه میره بیرون قبلا اصلا ب نظافت ب خصوص شخصی اهمیت نمیداد اما الان هفته ی دقیقا یبار ریش میزنه فقط

من باهاش صحبت کردم  گفت من این وضع از زندگی دوست دارم خیلی هم راحتم بهم خوش میگذره  ...

خب برو درخواست طلاق بده. 

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
بشین باهاش حرف بزن فقط بهش بگو میخام تکلیفمون معلوم شه اولا رابطه باید دوطرفه باشه  دوما اصل ...

گفتم ب بچه م فعلا غذا نده خونه فامیلش بودیم لج کرد داد دوباره گفتم نده مامانش بلند شد از قصد ک حرص منو در بیار غذا آورد و داشت میاد 

بچه م بغل همسرم بوذ رفتم بغل کردمش بعد سر همین

البته مادرش خیر نبینه زیر سر اون بود همه چی بعد یکی از افراد خانواده ش ک اونجا بود گفت ک ما میدونم اون مقصر ن تو