2777
2789
یکساله عقدم    

اوووووووه بیخیال دیگه تموم شد رفت الکی برای نشون ضایع بازی درنیار

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از بزرگواریتون بوده . ما برای داداشم میریم فقط شیرینی میبریم 

اینا دوبار اومدن هیچی نیاوردن ولی هنوز خواستگاری اصلی صورت نگرفته که ایشالا هم نگیره خودم دلم گیر کسی دیگس که بابام قلبن راضی نیست به ازدواجم بااون😔

یه سوالم من بکنم وقتی میرن خواستگاری گل و شیرینی رو کی میبرن؟ مثلا الان یه خونواده ای یه بار خود پدر ...

دیگه حالا آدم یه مهمونی ساده هم میره دست خالی نمیره بنظرم زشته که هیچی نیوردن 

اینا دوبار اومدن هیچی نیاوردن ولی هنوز خواستگاری اصلی صورت نگرفته که ایشالا هم نگیره خودم دلم گیر کس ...

انشالله اگه باهاش خوشبخت میشی و به صلاحته جور میشه و بابات راضی میشه 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

واقعا دیگه ضایعست پیشو نگیر

یه سوالم من بکنم وقتی میرن خواستگاری گل و شیرینی رو کی میبرن؟ مثلا الان یه خونواده ای یه بار خود پدر ...

هرکی میومد خواستگاری جلسه اول شکلات یا یه دسته گل کوچیک میاورد 

همسر خودم جلسه اول شکلات آورد جلسه بعدش گل بزرگ و شیرینی آورد و هردفعه که بعدش همو بیرون دیدیم گل میاورد و هردفعه ک خونمون میومد شیرینی آورد

ازدواجمونم سنتی بود و از قبل آشنایی نداشتیم

وضع مالیشم متوسطه ولی خیلی به این چیزا اهمیت میده 

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

دیگه حالا آدم یه مهمونی ساده هم میره دست خالی نمیره بنظرم زشته که هیچی نیوردن 

اره یه جعبه شیرینی چیزی نمیشه که

اصن ټ خوبے*ت جلو... مآ پشتیم... ولے مسیرے کع میرے گرگاشو مآ کشتیم..🌵👑😭🔫
عه نمیشه که نه سنتی نبود

خوب پس بی رودر واسی بپرس الان تو چه مرحله ای هستیم ما؟! اگه بله برون اومدن و نامزد شدین که باید نشون بیارن اگه نیارن دیگه پس رو چه حساب نامزد بشین ؟ 

بعضیا انگشتر نمیارن چیز دیگه میدن 

مثل اینکه برای شما هیچکدوم نبوده 

البته من خودمم بنا به شرایط و یهویی شدن همه چی فقط حلقه خریدم 

اما اگه بله برون اینا داشتم باید میوردن 

هرکی میومد خواستگاری جلسه اول شکلات یا یه دسته گل کوچیک میاورد  همسر خودم جلسه اول شکلات آورد ...

اینا دوباره اومدن یه بار خونواده ها همو ببینن یه بارم منو پسرشون هنو خواستگاری اصلی صورت نگرفته ولی تاالان هیچی نیاوردن😂🤷‍♀️

بابام میگه من دختر میدم به اونی که خودت میخوای ولی قلبن راضی نیستم 😔😔

مطمین باش اگه خوب باشه قبول میکنه وگرنه قبول نمیکنه