2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب پس بی رودر واسی بپرس الان تو چه مرحله ای هستیم ما؟! اگه بله برون اومدن و نامزد شدین که باید نشون ...

یکساله عقد کردن دیگه گذشته

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
مخالفتش سر بد بودن پسره نیست سر دوری راهه💔😔

راه دور خیلی سخته ها اینجا انقد تاپیک میزنن از خونواده ها دوریم چندماه اول خوب بود بعد دلتنگی شروع شد خیلی سختی داره طرفتو راضی کن بیاد شهر شما 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
خوب پس بی رودر واسی بپرس الان تو چه مرحله ای هستیم ما؟! اگه بله برون اومدن و نامزد شدین که باید نشون ...

ببین موقع کاغذ نویسی که همه چی اوکی شد برام چادر اوردن چادرش نگین کار شده همین برا عقدم که حلقه خریدیم

اصن ټ خوبے*ت جلو... مآ پشتیم... ولے مسیرے کع میرے گرگاشو مآ کشتیم..🌵👑😭🔫

مگه الان قبل عقدت میست

مگه الان نیاید بشناسی

خب اگر مثل هم نیستین قبل عقد فکر کن

چرا باید برای خواسته هات پافشاری کنی یا دنبال راه که چطور مطرح بشه!

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
اینا دوباره اومدن یه بار خونواده ها همو ببینن یه بارم منو پسرشون هنو خواستگاری اصلی صورت نگرفته ولی ...

شاید میخواد اول مطمئن بشه بعدش چیزی بیاره یا شایدم گل خریدن رو اصراف بدونه، همسر منم همون جلسه اول ک منو دیده بود رفته بود به مامانش اینا گفته بود این خود خودشه😂😂 از نظر خودش تموم شده بود و بعدش دیگه مخ منو زد

باهم بیرون اینا زیاد برین ببین ی موقع خدای نکرده خسیس نباشه

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

پس حتما خیلی خسیسن یا کلا رسمی نشده میدونن خاستگاری رو  کلا چیزی اوردن به عنوان نشون ؟! قرآنی ...

چادر اوردن فقط چادره قیمتش بالاست نگین کار شده 

یه سوالم من بکنم وقتی میرن خواستگاری گل و شیرینی رو کی میبرن؟ مثلا الان یه خونواده ای یه بار خود پدر ...

وا مگه میشه؟اول باید از فی لتر خواهرشوهر رد میشدی بعد با شوهرت دیدار میکردی؟عزیزم خواستگاری میکردن برای خواستگاری رسمی که داماد میاد باید بیارن.

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
پس حتما خیلی خسیسن یا کلا رسمی نشده میدونن خاستگاری رو  کلا چیزی اوردن به عنوان نشون ؟! قرآنی ...

چلگی لباس همه چی گرفتن برام کادو بخاری اوردن عیدی هم لباس گرفتن با جاروبرقی بهم دادن

ببین موقع کاغذ نویسی که همه چی اوکی شد برام چادر اوردن چادرش نگین کار شده همین برا عقدم که حلقه خرید ...

خوب تو دیگه ازین مرحله عبور‌ کردی 

فکرشو نکن اما موقع خرید طلا و اینا اشاره کن که نشونم نداشتی راحت تر خرید کن اگه برات مهمه 

تجربه ست واسه مراحل بعدی 

خوب تو دیگه ازین مرحله عبور‌ کردی  فکرشو نکن اما موقع خرید طلا و اینا اشاره کن که نشونم نداشتی ...

اره طلای عروسی جبران کنم