2777
2789
حالا باید چجوری بگیرم

هیجوری خودشون باید میاوردن نمیتونی بگی نشون میخوام که یهو میگن ما رسم نشون نداریم... سنتیه ازدواجت؟

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
باید میدادن  ولی شاید خانواده همسرتون رسم ندارن حلقه نشون بدن

خواهر شوهرم داشته

اصن ټ خوبے*ت جلو... مآ پشتیم... ولے مسیرے کع میرے گرگاشو مآ کشتیم..🌵👑😭🔫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سوالم من بکنم وقتی میرن خواستگاری گل و شیرینی رو کی میبرن؟ مثلا الان یه خونواده ای یه بار خود پدرومادرش و خواهرش اومدن خونه ما چیزی نیاوردن یه بارم با پسره اومدن چیزی نیاوردن هنوز خواستگاری اصلی صورت نگرفته به نظرشما اون دوسری اول نباید چیزی میاوردن؟ واقعا برام جای سواله

برا منم هیچی نیاوردن درسم داشتن بیارن حتی در حد سرویس و اینا رسم داشتن ولی چون منو نمیخواستن نیاوردن ...

چطور خودتون رفتین؟ چرا برای خودت ارزش قایل نشدی؟ نخواستنت تو چرا ناز نکردی خیلی اشتباه بود کارتون

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
یه سوالم من بکنم وقتی میرن خواستگاری گل و شیرینی رو کی میبرن؟ مثلا الان یه خونواده ای یه بار خود پدر ...

ن

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
هیجوری خودشون باید میاوردن نمیتونی بگی نشون میخوام که یهو میگن ما رسم نشون نداریم... سنتیه ازدواجت؟

عه نمیشه که نه سنتی نبود

یه سوالم من بکنم وقتی میرن خواستگاری گل و شیرینی رو کی میبرن؟ مثلا الان یه خونواده ای یه بار خود پدر ...

فقط یه بار شیرینی تا به اصل برسید دیگه . اگه شیرینی هم نیاوردن پس گدان

عه نمیشه که نه سنتی نبود

خب به پسره میگفتی ببینی چی میگه. الان بله برون تموم شد؟

به نظر م یه مراسم بگیرین دعوتشون کنین غیر مستقیم بهشون بگین باید کادو بیارن...

چه مراسمی چلگی گزشت عیدی هم  گذشت

هنوز به اصل نرسیدیم ولی چرا ما هرجا رفتیم حتی چندبار گل و شیرینی بردیم؟ ☹️😂

از بزرگواریتون بوده . ما برای داداشم میریم فقط شیرینی میبریم 

چطور خودتون رفتین؟ چرا برای خودت ارزش قایل نشدی؟ نخواستنت تو چرا ناز نکردی خیلی اشتباه بود کارتون

ما خیلی ساده ایم اصلا متوجه رفتاراشون نبودیم.. یعنی خودمو مامانم.. گفتن بابابزرکگه مریضه نمیتونه بیاد ما هم باور کردیم حالا مریض بود ولی نه در اون حد چون چند ماه بعدش عروسی یه فایمل دیگشون بود بلند شدن همشون اومدن... خیلی از فامیلا و خاله ها گفتن ما نمیایم و درست نیست  ونیمدن... ولی ما اصلا نفهمیدیم که اینا منظورشون چیه.. چه میدونم مامانم خیلی سادست هر کی هر چی بگه باور میکنه منم که خودم 20 سالم بیشتر نبود اصلا چیزی حالیم نبود .. الان که فیلمای عقدمو میبینم و قیافه مادرشوهرمو تازه میفهمم چه حسی داشته