2777
2789
عنوان

مهریه!!

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 47 پست
مرسی گلم والا من یبار به خانواره خودم گفتم حق طلاق مادرم میخواست نصفم کنه

رودرواسی نکن . بابت مهریه کم معمولا حق طلاق رو کامل و تام میگیرن . ما داشتیم تو فامیل . 

این نیز بگذرد .....
احسنت منم اینقدر از چونه زدن مهریه بدم میاد شب خواستگاریم بابام گفت ۳۱۳تا اونا گفتن نه ۱۱۴ تا ما گفت ...

اره منم دوسندارم

بیخیالش بهش فکر نکن هی عصابت خورد میشه اونطور

تنهایی شاید ی راهه راهیه تا بی نهایت....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چند سال باهمید، سر مهریه قهر کرد ولش کن به درد نمیخوره

گلم اشنایی سنتی بود یکی دوماه باهاش صحبت میکردم ولی تو این مدت انقد ازم تعریف میکرد محبت میکرد باورم نمیشه به خاطر مهریه رفت

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
اره ولی ادمش مونده کسی که سکه رو یه کلامه دیگه خونه و طلا که نمیده یا حداقل خودشون میگفتن سکه کم اما ...

خب درسته عزیزم

دختر عمومم هم به ۱۴تا رضایت نداد

ایشون ۳دنگ‌خونه ۱۳۷۰شاخه گل رز و سرپرستی ۳تا یتیمم جز مهریش بود

این خواستگارت اومده بوده معامله نه دنبال زندگی کردن

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!

من خودم مهریه ام 14تاسکه اس شوهرموخیلی دوست دارم، امابعضی موقع هابقیه حرفایی میزنن که میگی کاش مهریه موبیشترمیزدم فک میکنی ارزشت کم شده یااصلاارزشی نداشتی که قبول کردی 

خب درسته عزیزم دختر عمومم هم به ۱۴تا رضایت نداد ایشون ۳دنگ‌خونه ۱۳۷۰شاخه گل رز و سرپرستی ۳تا یتیمم ...

اره واقعا

سرپرستی بچه یتیم چطور؟یعنی بزرگشون کنن؟

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
اره واقعا سرپرستی بچه یتیم چطور؟یعنی بزرگشون کنن؟

مثلا تمام خرجاشونو به عهده بگیرن

توام ناراحت نباش حتما قسمت بهتری نسیبت میشه حکمت خدا بوده مطمئنا

چه بده ادم شکه میشه

خاستگار من ک خودشم نیومده بود

فقط باباش و داداشاش

نمیدونستم نیومده،فرداش صحبت کردیم تا گفت خودم نیومده بودم چون لزومی ندیدم 

گفتم درود و دوصد بدرود🤣

گلم اشنایی سنتی بود یکی دوماه باهاش صحبت میکردم ولی تو این مدت انقد ازم تعریف میکرد محبت میکرد باورم ...

عزیزم من خواستگار این شکلی داشتم بهم گفتم 14 تا، بشه گفتم نه، میخاستم کوتاه بیام دیدم بی لیاقته و اینقد با هم چونه زد که حالم بد شد ردش کردم. 

من خودم مهریه ام 14تاسکه اس شوهرموخیلی دوست دارم، امابعضی موقع هابقیه حرفایی میزنن که میگی کاش مهریه ...

نه عزیزدلم مهریه ارزش دختر نیست من یه جور پشتوانه میبینمش وگرنه تو این جامعه صدتا راه هست برای نگرفتن حتی یدونش چه برسه به صدتا یا هزارتاش

فقط انتظارم این بود اینا که انقد ادعاشون میشد و وضعشون خوب بود سر مهریه ۲۵ تا رو مطرح نمیکردن ماهم انقد بالا نمیگیرم نهایت گفتیم۲۰۰ ولی اگه ۱۱۴ هم میگفتن ما به خاطر اینکه پسره خوب بود قبول میکردیم

عزیزم من خواستگار این شکلی داشتم بهم گفتم 14 تا، بشه گفتم نه، میخاستم کوتاه بیام دیدم بی لیاقته و ای ...

عجب پسرا واقعا بی لیاقت شدن! وگرنه کی به خاطر مهریه دختر خوبو از دست میده

مثلا تمام خرجاشونو به عهده بگیرن توام ناراحت نباش حتما قسمت بهتری نسیبت میشه حکمت خدا بوده مطمئنا

اها چه جالب اولین باره میشنوم

عزیزدلمی سعی میکنم فکر نکنم بهش یکم وابسته شدم اونم یه هفته دیگه یادم میره😿

اها چه جالب اولین باره میشنوم عزیزدلمی سعی میکنم فکر نکنم بهش یکم وابسته شدم اونم یه هفته دیگه یادم ...

انشاالله یه آدم خوب و بهتر قسمتت عزیز♥️♥️♥️