2777
2789

منم تکمیلی سامان دارم خیلی خوبه هزینه های بارداریش بدون سقف واسه سزارینم8 تومن میده و ماهی 400 خودمو شوهرم میدیم ولی واقعا میارزه بارداری خیلی هزینه داره کلی ازمایشو سونو حتما اینکارو بکن

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تکمیلی سامان دارم خیلی خوبه هزینه های بارداریش بدون سقف واسه سزارینم8 تومن میده و ماهی 400 خودمو ...

یعنی کلا با هزینه سونو و سزارین ۸ تومن میده؟من الان مثلا بیمه کنم از فرداش میشه بیمه استفاده کنم یا میگه چند ماه قبل بارداری؟کلا دوتاتون ماهی ۴۰۰ میدید؟تو تکمیلیا سامان بهتره از همه؟

یعنی کلا با هزینه سونو و سزارین ۸ تومن میده؟من الان مثلا بیمه کنم از فرداش میشه بیمه استفاده کنم یا ...

نه سزارین8 تومن سونو ووازمایش ها بدون سقفه 

نه بیمه های بهتر که سقفش بیشتر باشه هم هست که ماهانه بیشتر باید قسط بدین ما سامانیم و کافیه واسمون

دیگه بستگی داره ما دو هفته بعد از اینکه بیمه کردیم تونستیم استفاده کنیم کلا واسه دوران بارداری این بیمه های تکمیلی خیلی خوبن البته نه هر بیمه ای یه سری بیمه ها سقع پرداختیش خیلی کمه 

بله ما هر دو نفرمون ماهی 400 میدیم یعنی نفری200

نه سزارین8 تومن سونو ووازمایش ها بدون سقفه  نه بیمه های بهتر که سقفش بیشتر باشه هم هست که ماها ...

اخه میخام بدونم اینم مثل تامین مدت انتظار داره برا بارداری یا نع تامین باید ۹ ماه قبلش بیمه باشی.میخام برم دکتر اگه یهو باردار شدم نگن نمیشه و اینا

بعد لازم نیست یه بیمه پایه داشته باشی که بشه تکمیلی کرد؟

نه فقط من میخواستم فقط خودمو بیمه کنم نشد گفتن همسرمم حتما باید بیمه بشه که بتونه منم بیمه کنه

هزینه سونو و ازمایشو کامل میده هرچقد بشه دارو اینا چی؟ببخشید عزیز انقد سوال میپرسم

اره مال منو میده تقریبا نود درصدشو یه سری داروهارو یه چیزی ازش کم میکنن  اول خودم پولشو میدم مدارکو میببرم بیمه ده روز بعد پولشو میریزه