2777
2789
عنوان

یعنی هیچکس اینجا بیمه تکمیلی ازاد نمیریزه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3943 بازدید | 29 پست
چه عالی فقط به درد بارداری میخوره .دیگه کمترینش ۴۰۰ درسته؟

یعنی چی کمترینش400 ببمه سامان انقدره بقیه رو اطلاعی ندارم

واسه من که عالیه کلی از هزینه هامو داد سزارینمم ان شاالله8 تومنشو میده خیلی کمکه

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
یعنی چی کمترینش400 ببمه سامان انقدره بقیه رو اطلاعی ندارم واسه من که عالیه کلی از هزینه هامو داد سز ...

میگم یعنی میشد خودمو تنها بیمه کنم که کمتر میشد.بعد دفترچه ای چیزی میدن یا هرجا ببری میشه بعدا بری پولشو بگیری؟کجا باید برم بپرسم برا ثبتنامش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم یعنی میشد خودمو تنها بیمه کنم که کمتر میشد.بعد دفترچه ای چیزی میدن یا هرجا ببری میشه بعدا بری پ ...

دفاتر بیمه سامان برو بپرس شرایطشو کامل توضیح میدن واست شما فقط هر جا دکتر سونو یا داروخانه میری باید بگی یه نامه هم واسه بیمه تکمیلی بدین حتی پول ویزیتم میدن بگو واسه بیمه تکمیلی بهت نامه بدن بدون نامه پولی نمیدن بهت

نه سزارین8 تومن سونو ووازمایش ها بدون سقفه  نه بیمه های بهتر که سقفش بیشتر باشه هم هست که ماها ...

شما کدوم طرحشو گرفتین ؟؟ 

بعد به خاطر قسطاش ازتون چک گرفتن ؟؟

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 
منم تکمیلی سامان دارم خیلی خوبه هزینه های بارداریش بدون سقف واسه سزارینم8 تومن میده و ماهی 400 خودمو ...

شما از طرف شرکت خودتون بیمه کردین یا انفرادی آخه سقف زایمان ۵ تومن تو انفرادی شما کدوم طرح هستین ۸ میده؟

شما از طرف شرکت خودتون بیمه کردین یا انفرادی آخه سقف زایمان ۵ تومن تو انفرادی شما کدوم طرح هستین ۸ م ...

طرح یک هستم نه انفرادی نیست تحت بیمه همسرم هستم  طرح یک بیمه سامان الان یک ماه پیش زایمان کردم 8 تومنشو داد

اره مال منو میده تقریبا نود درصدشو یه سری داروهارو یه چیزی ازش کم میکنن اول خودم پولشو میدم مدارکو ...

سلام عزیزم

همچنان بیمه انفرادی سامان رو داری؟راضی عستی؟

خیلی در مورد سامان بد شنیدم آخه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود