2777
2789

خیلی دعوا دارم با همسرم 

من خیلی گیجو حواس پرتم نمیدونم چکار کنم دلم خیلی گرفته

احساس پوچی و بی ارزشی میکنم 

خودمم دیگه خسته شدم از خودم 

صدبار شوهرم یکاریو میگه انجام نده سر حواس پرتی انجام میدم

چکار باید انجام بدم

حس میکنه دوسش ندارم یا از عمد لج میکنم 

دیگه از بس عذرخواهی کردم و قول دادم ارزشی ندارم پیشش

کوچیکترینشم اینکه نمک تو غذا اصلا دوس نداره سر حواس پرتی من امشب زدم ب ماست نمیدونم حس میکنم نباید ازدواج میکردم از خودم بدم میاد کم اوردم دیگه 

حس میکنم از پس شوهرداری بر نمیام نه سیاست دارم ن هیچی

رو خودت کار کن حواس پرتیوو  ب خودت نسبت نده و قبول نکن حواس پرتی

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی خیال بابا بعضی روزا فقط برای خودت زندگی کن شوهرتم گفت بگو امروز زندگی به سلیقه من عذرخواهی لازم نیست اینجوری ارامش میگیری از عهده زندگی هم بهتر برمیای

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

احتمالا اوایل ازدواج  هستی . چند بار دعوات. کنه ملکه ذهن میشه منم اوایل دقیقا مثل  شما بودیم اینقدر دعوام کرده الان ملکه ذهنم شده که رو چیا حساسه. 

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن

عزیرم وقتی یه چیزی میگه زود رویه کاغذ بمویس بزن جلو چشمت.هم خودت یادت میمونه به مرور هم اون میفهمه از عمد نیست وبرتی حرفاش ارزش قائلی.طبعتون فکر کنم سرده سعی کنین اصلاحش کنین

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
احتمالا اوایل ازدواج  هستی . چند بار دعوات. کنه ملکه ذهن میشه منم اوایل دقیقا مثل  شما بود ...

خیلی دعوام کرده باورت نمیشه خودمم نمیدونم چمه دیگه حس میکنم دارم اذیتش میکنم کاش میشد چاره ای داشتم میرفتم 

خیلی دعوام کرده باورت نمیشه خودمم نمیدونم چمه دیگه حس میکنم دارم اذیتش میکنم کاش میشد چاره ای داشتم ...

چن‌وقته خونه خودتونین؟؟

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن

لازم نیست همه چیز ختما به سلیقه اون باشه. یادت باشه دو تا ظرف ماست بزار سر سفره. یکی با نمک برای خودت یکی بی نمک برا شوهرت‌ اگر برای هر چیز به خواست اون باشی اعتبارت رو بمرور از دست میدی. 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
لازم نیست همه چیز ختما به سلیقه اون باشه. یادت باشه دو تا ظرف ماست بزار سر سفره. یکی با نمک برای خود ...

خب اونم همینو گفت گفت لااقل دوتا کاسه بذار کلا هم نخالفه نمکه میگع برا خودتم ضرر داره