2777
2789
چرب و چیلیه🤔 سبزه ای...

چکار کنه خواهرم که دستش خوب بشه

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤
عین لباس حنابندونمه😊دوسش دارم باهمین رنگم بود

چه خوشرنگ. چه زیبا. عالییی

منم موخوام. 

امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اون‌یکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ناخونات اینطوریع  همه اش کوتاه باشع قشنگ تره

چکار کنه سفید بشه،،،

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤
کرم لایه بردارفکرکنم استفاده کنه دکتربهترمیگه

لایه بردار؟جواب میده؟؟؟؟؟

چه خوشرنگ. چه زیبا. عالییی منم موخوام. 

اره تکه واقعا😅دوسال پیش بود مرسییی اگه مجردی ایشالاعروسیت اگه متاهلی مجلسیشوبخر😁

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
گلاب و آرد برنج قاطی کنه روزی نیم ساعت بزنه برف میشه 

مطمعنی؟؟

لایه بردار؟جواب میده؟؟؟؟؟

نمیدونم لایه برداربراجاسوختگی استفاده میشه براافتاب سوختگی نمیدونم ولی دکترپوست بره بهترراهنمایی میکنه.

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
اره تکه واقعا😅دوسال پیش بود مرسییی اگه مجردی ایشالاعروسیت اگه متاهلی مجلسیشوبخر😁

نه مجردم. من از ازدواج وحشت دارم بابا. 😐

امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اون‌یکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔
گلاب و آرد برنج قاطی کنه روزی نیم ساعت بزنه برف میشه 

واقعا نی؟؟؟ چه جالب. به صورتم میزنن؟ 

واقعا نی؟؟؟ چه جالب. به صورتم میزنن؟ 

اره خاهرم برا صورتش میزنه سفید میشه😀

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند