2821
2789
چرب و چیلیه🤔 سبزه ای...

چکار کنه خواهرم که دستش خوب بشه

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤
عین لباس حنابندونمه😊دوسش دارم باهمین رنگم بود

چه خوشرنگ. چه زیبا. عالییی

منم موخوام. 

امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اون‌یکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ناخونات اینطوریع  همه اش کوتاه باشع قشنگ تره

چکار کنه سفید بشه،،،

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤
کرم لایه بردارفکرکنم استفاده کنه دکتربهترمیگه

لایه بردار؟جواب میده؟؟؟؟؟

چه خوشرنگ. چه زیبا. عالییی منم موخوام. 

اره تکه واقعا😅دوسال پیش بود مرسییی اگه مجردی ایشالاعروسیت اگه متاهلی مجلسیشوبخر😁

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
گلاب و آرد برنج قاطی کنه روزی نیم ساعت بزنه برف میشه 

مطمعنی؟؟

لایه بردار؟جواب میده؟؟؟؟؟

نمیدونم لایه برداربراجاسوختگی استفاده میشه براافتاب سوختگی نمیدونم ولی دکترپوست بره بهترراهنمایی میکنه.

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
اره تکه واقعا😅دوسال پیش بود مرسییی اگه مجردی ایشالاعروسیت اگه متاهلی مجلسیشوبخر😁

نه مجردم. من از ازدواج وحشت دارم بابا. 😐

امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اون‌یکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔
گلاب و آرد برنج قاطی کنه روزی نیم ساعت بزنه برف میشه 

واقعا نی؟؟؟ چه جالب. به صورتم میزنن؟ 

نه مجردم. من از ازدواج وحشت دارم بابا. 😐

هرچیزی به وقتش خوبه😅منکه راضیم ازمتاهلی

واقعا نی؟؟؟ چه جالب. به صورتم میزنن؟ 

اره خاهرم برا صورتش میزنه سفید میشه😀

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
2823
2791
2779
2792