2777
2789
عنوان

بیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 76 بازدید | 30 پست
تحویل نگیر چیه.اصلا در براشون باز نکنه.کجا معلوم کی باشن اومدیم بلایی سرش اوردن.اسی اصلا در باز نکن. ...

وای راس میگی،درو باز نمیکنم

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تحویل نگیر یعنی از پشت ایفون تصویری بگه تحویل نمیگیرم مگه زمان قاجار ک برن درو باز کنن بگن تحویل نمی ...

ولا کسی ک کلاه برداری میکنه هزارتا کله کوله زیر سرشه هرکاری ک شده میکنن ک برن تو.

دور از جونت پیش میاد نباید ادرست میدادی.من ک خودمون شوهرم کارگره بیمه تامین اجتماعی هستیم همچین چیزی ...

ما هم بیمه اختیاری میدیم بعد دفترچه نداریم واسه همین گفت باید کارت بگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تحویل نگیر یعنی از پشت ایفون تصویری بگه تحویل نمیگیرم مگه زمان قاجار ک برن درو باز کنن بگن تحویل نمی ...

ترسیدم آخه خودمم توی خونه تنهام،همون آیفون هم جواب نمیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما هم بیمه اختیاری میدیم بعد دفترچه نداریم واسه همین گفت باید کارت بگیری

ولا شاید مال شما باما فرق داشته باشه.ما شرکت بیمه شوهرمو میفرسته تامین اجتماعی.دفترچه هم داریم.برو بپرس

اسی در کل جوابشون نده.برو کار گزاری بپرس اگ گفتن همچیین چیزی نیست.بعدش زنگ زدن بهت بگو کلاه بردارین ...

ممنون گلم روشنم کردی،همین کارو میکنم آخه خودمم تنهام خونه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولا شاید مال شما باما فرق داشته باشه.ما شرکت بیمه شوهرمو میفرسته تامین اجتماعی.دفترچه هم داریم.برو ب ...

فردا اول وقت میرم ته توشو در میارم،که اینام اگه کلاهبردارن زودتر گیر بیفتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اطراف اصفهان

من تهرانم.ولامنم تنهام خونمون گذاشتن فروش میترسم وقتی شوهرم خونه نیست در بازکنم ک کسی بیاد تو.دیروز ۲تا مرد وی زن اومدن نگاش کنن در باز نکردم تاغروب ک شوهرم اومد.زمونه خرابیه.

من تهرانم.ولامنم تنهام خونمون گذاشتن فروش میترسم وقتی شوهرم خونه نیست در بازکنم ک کسی بیاد تو.دیروز ...

خوب کردی عزیزم این روزا حتی از فامیلم باید ترسید چند وقت پیش شهر ما یه پسری رفته بود خونه مادربزرگش به حد مرگ کتکش زده بود و طلاهاشو دزدیده بود،دیگه غریبه ها که جای خود دارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40