2777
2789
عنوان

بیمه

76 بازدید | 30 پست

بچه ها امروز بهم زنگ زدن گفتن باید کارت بیمه بگیری واسه دکتر رفتن و اینا،بعدم گفت باید 450بدی ،راسته یا کلاهبرداریه؟؟؟؟؟فردا کارتو میارن بگیرمش یا نه؟

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاه برداریه  کارت بیمه کیلو چند

گفت از بیمه مرکزی زنگ میزنه و چون دیگه دفترچه استفاده نمیشه باید کارت بگیری،منم احمق شدم آدرس دادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گفت از بیمه مرکزی زنگ میزنه و چون دیگه دفترچه استفاده نمیشه باید کارت بگیری،منم احمق شدم آدرس دادم

ببخشیدا غلط کرد مگه تلویزیون چیزی اعلام کرده ؟

اینا  فردا اومد تحویل نگیر بگو زنگ زدم 110 گفته کلاهبردارن

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
ببخشیدا غلط کرد مگه تلویزیون چیزی اعلام کرده ؟ اینا  فردا اومد تحویل نگیر بگو زنگ زدم 110 گفته ...

بنظرت واقعا زنگ بزنم 110 یا فردا برم بیمه بپرسم ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشیدا غلط کرد مگه تلویزیون چیزی اعلام کرده ؟ اینا  فردا اومد تحویل نگیر بگو زنگ زدم 110 گفته ...

تحویل نگیر چیه.اصلا در براشون باز نکنه.کجا معلوم کی باشن اومدیم بلایی سرش اوردن.اسی اصلا در باز نکن.جوابشونم نده

دور از جونت پیش میاد نباید ادرست میدادی.من ک خودمون شوهرم کارگره بیمه تامین اجتماعی هستیم همچین چیزی ندیدم تاحالا

تحویل نگیر چیه.اصلا در براشون باز نکنه.کجا معلوم کی باشن اومدیم بلایی سرش اوردن.اسی اصلا در باز نکن. ...

تحویل نگیر یعنی از پشت ایفون تصویری بگه تحویل نمیگیرم مگه زمان قاجار ک برن درو باز کنن بگن تحویل نمیگیریم

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید .