loveisdead مدیر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35524 عنوان بی بی چک مثبت! | مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 66 پست چهار روز مونده تا موعد پریودیم.دیروزیه اونیه که کم رنگه و دومی مال امروزالان من قطعی باردارم؟ آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭 1400/03/26 | 17:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
loveisdead مدیر استارتر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35524 مبارکت باشه چقد منتظر بودی؟ منتظر نبودم در واقع حتی بگم پشیمون بودم از تصمیممکه یهویی اومد و ثابت کرد زورش از من بیشتره آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
mary766 عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 711 منتظر نبودم در واقع حتی بگم پشیمون بودم از تصمیمم که یهویی اومد و ثابت کرد زورش از من ... بچه اولته؟ روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمیکردی
loveisdead مدیر استارتر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35524 انشاالله گلم من 3روزه 5تا بی بی چک استفاده کردم 3تاش خیلی دیرمثبت مثبت میشه دوتاش منفی شد قبل ... کاش بری آزمایشمنم منتظرم موعدمم برمچون نمیدونم الان نشون میده یانه آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
loveisdead مدیر استارتر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35524 بچه اولته؟ بچه اول خودمو بچه دوم خانوادمون آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
nnafasjooon عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 2210 کاش بری آزمایش منم منتظرم موعدمم برم چون نمیدونم الان نشون میده یانه میترسم برم و منفی بشه😭😭 تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢 میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
loveisdead مدیر استارتر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35524 مبارکت باشه گلم ولی احساس میکنم چون بعضیا میگن دختره زیاد خوشحال نشدی پسر میخواستی؟ من شوکه ام بیشتر...همسرم یه دختر داره و عملا این ماه کاملا تصمیم گرفتم بچه دار نشم چون خیلی اذیت داره اما یهویی این وروجک تشریف آورد آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
loveisdead مدیر استارتر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35524 میترسم برم و منفی بشه😭😭 منم خیلی آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
mary766 عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 711 بچه اول خودم و بچه دوم خانوادمون خب دیگ پس پشیمونی ندارع خداروشکر کن بی دردسر داری مامان میشی خیلیا حسرت این خط دوم رو بیبی چک رو دارن روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمیکردی
loveisdead مدیر استارتر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35524 خب دیگ پس پشیمونی ندارع خداروشکر کن بی دردسر داری مامان میشی خیلیا حسرت این خط دوم رو بیبی چک رو دار ... درستهدیروز کلی گریه کردم...اما امروز همش بی دلیل میخمدم آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
mary766 عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 711 درسته دیروز کلی گریه کردم...اما امروز همش بی دلیل میخمدم خدا برات نگهش داره بخند خنده خوشحالیه اونم اشک شوقت بوده روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمیکردی
آذرییییییی عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 7346 من شوکه ام بیشتر...همسرم یه دختر داره و عملا این ماه کاملا تصمیم گرفتم بچه دار نشم چون خیل ... همسرت یک دختر داره دختر خودته؟
93mania عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 2105 من شوکه ام بیشتر...همسرم یه دختر داره و عملا این ماه کاملا تصمیم گرفتم بچه دار نشم چون خیل ... انشالله بسلامتی و دل خوش. ولی خدایی هواست ب دختر شوهرت هم باشه خدای نکرده احساس اضافی بودن نکنه. برا اونم مادر باش.البته مطمئنم ک هستین🌹🌹 عکس پروفایلم دخترمه😍🧿🧿🧿🧿دلیل زندگیمه😘 لطفا برا عاقبت بخیریش دعا کنین❤️❤️
loveisdead مدیر استارتر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35524 عزیزم میشه بگی سیکلت چن روزه هس و تخمک گذاریت کی بود میخوام بدونم چندروز بعد تخمک گذاری مثبت شد من ۳۰ هرماه پریود میشم تخمک گذاریم بین ۱۲ تا ۱۶ هر ماه هست با توجه به کیت البته از زمانی که خیلی کمرنگ تا خیلی پررنگ میشه دیگه حساب کردم آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
loveisdead مدیر استارتر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35524 انشالله بسلامتی و دل خوش. ولی خدایی هواست ب دختر شوهرت هم باشه خدای نکرده احساس اضافی بودن نکنه. برا ... از حرفت ناراحت شدم.تا الانم کم مادری نکردم آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
loveisdead مدیر استارتر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35524 همسرت یک دختر داره دختر خودته؟ نه از ازدواج قبلیش آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭