2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت!

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 66 پست
من ۳۰ هرماه پریود میشم تخمک گذاریم بین ۱۲ تا ۱۶ هر ماه هست با توجه به کیت البته از زمانی که خیلی کمر ...

آهان مرسی از توضیحاتت

منم ۳۰روزه هس نه روز مونده ب وقتم ترشحم زیاده نمی‌دونم می‌تونه از بارداری باشه یا نه

روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمی‌کردی 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آهان مرسی از توضیحاتت منم ۳۰روزه هس نه روز مونده ب وقتم ترشحم زیاده نمی‌دونم می‌تونه از بارداری باش ...

من هیچ تغییر خاصی نداشتم

نه تو ترشحاتم نه هیچی 

فقط گرسنگی و درد شدید سینه 

هرچند هنوزم مضطربم برم ازمایش منفی بشه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
آها دختره پیش مادرشه؟ 🥺

نه دیگه پیش ایشونه

روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمی‌کردی 
من هیچ تغییر خاصی نداشتم نه تو ترشحاتم نه هیچی  فقط گرسنگی و درد شدید سینه  هر ...

هر کسی یجوری میشه

نگران نباش حتما مثبته 

از حرفت ناراحت شدم. تا الانم کم مادری نکردم 

عزیزم من ک نمی‌گم خدای نکرده مادری نکردی منظورم بعد اینه. فقط خاستم خدای نکرده یه موقع سوءتفاهم پیش نیاد اون بچه احساس بد یا اضافی کنه چون در اطرافم دیدم.هرکس غیر از شما بود باز همین حرف رو میزدم.فک نمی‌کردم ناراحت بشید در کل چیزی برای ناراحتی نداشت حرفی ک زدم.

عکس پروفایلم دخترمه😍⁦🧿🧿🧿🧿دلیل زندگیمه😘 لطفا برا عاقبت بخیریش دعا کنین⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم حرف بدی نزده فقط گفته یکم باهاش مهربون باش که ماشالله هستی❤️خدا انشالله خیرت بده ❤️

واسه همین از بچه دار شدن خودم نمیتونم خوشحال بشم

همش قراره رفتارم رصد بشه 

همش قراره این نصیحت رو بشنوم و...

عزیزم من ک نمی‌گم خدای نکرده مادری نکردی منظورم بعد اینه. فقط خاستم خدای نکرده یه موقع سوءتفاهم پیش ...

من ترجیح میدم بتونم مثل هر خانم دیگه ای هیجان زده بشم اما هرکی بشنوه اولین حرفش اینه وااااای فرق نزاریا!

آخه چرا!

واقعا غمگینم میکنه اینکه از هیچی نمیتونم مثل یه فرد عادی ذوق کنم

من ترجیح میدم بتونم مثل هر خانم دیگه ای هیجان زده بشم اما هرکی بشنوه اولین حرفش اینه وااااای فرق نزا ...

خیر اینطور نیست منم اول برات خوشحال شدم و تبریک گفتم وبعد اشاره ب اون موضوع کردم چون هرروز شاهد اتفاقاتی بد هستیم و نگفتم شما هم اونطورین وای شما خودتون ب خودتون گرفتین 

عکس پروفایلم دخترمه😍⁦🧿🧿🧿🧿دلیل زندگیمه😘 لطفا برا عاقبت بخیریش دعا کنین⁦❤️⁩⁦❤️⁩
خیر اینطور نیست منم اول برات خوشحال شدم و تبریک گفتم وبعد اشاره ب اون موضوع کردم چون هرروز شاهد اتفا ...

باشه