2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت!

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 66 پست
مبارکت باشه  چقد منتظر بودی؟

منتظر نبودم در واقع 

حتی بگم پشیمون بودم از تصمیمم

که یهویی اومد و ثابت کرد زورش از من بیشتره

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
منتظر نبودم در واقع  حتی بگم پشیمون بودم از تصمیمم که یهویی اومد و ثابت کرد زورش از من ...

بچه اولته؟

روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمی‌کردی 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله گلم من 3روزه 5تا بی بی چک استفاده کردم 3تاش خیلی دیرمثبت مثبت میشه دوتاش منفی شد  قبل ...

کاش بری آزمایش

منم منتظرم موعدمم برم

چون نمیدونم الان نشون میده یانه

کاش بری آزمایش منم منتظرم موعدمم برم چون نمیدونم الان نشون میده یانه

میترسم برم و منفی بشه😭😭

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
بیشتر ببینید
مبارکت باشه گلم ولی احساس میکنم چون بعضیا میگن دختره زیاد خوشحال نشدی پسر میخواستی؟ 

من شوکه ام بیشتر...همسرم یه دختر داره و عملا این ماه کاملا تصمیم گرفتم بچه دار نشم 

چون خیلی اذیت داره 

اما یهویی این وروجک تشریف آورد

بچه اول خودم و بچه دوم خانوادمون

خب دیگ پس پشیمونی ندارع خداروشکر کن بی دردسر داری مامان میشی خیلیا حسرت این خط دوم رو بیبی چک رو دارن

روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمی‌کردی 
خب دیگ پس پشیمونی ندارع خداروشکر کن بی دردسر داری مامان میشی خیلیا حسرت این خط دوم رو بیبی چک رو دار ...

درسته

دیروز کلی گریه کردم...اما امروز همش بی دلیل میخمدم

درسته دیروز کلی گریه کردم...اما امروز همش بی دلیل میخمدم

خدا برات نگهش داره بخند خنده خوشحالیه اونم اشک شوقت بوده

من شوکه ام بیشتر...همسرم یه دختر داره و عملا این ماه کاملا تصمیم گرفتم بچه دار نشم  چون خیل ...

انشالله بسلامتی و دل خوش. ولی خدایی هواست ب دختر شوهرت هم باشه خدای نکرده احساس اضافی بودن نکنه. برا اونم مادر باش.البته مطمئنم ک هستین🌹🌹

عکس پروفایلم دخترمه😍⁦🧿🧿🧿🧿دلیل زندگیمه😘 لطفا برا عاقبت بخیریش دعا کنین⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم میشه بگی سیکلت چن روزه هس و تخمک گذاریت کی بود می‌خوام بدونم چندروز بعد تخمک گذاری مثبت شد

من ۳۰ هرماه پریود میشم تخمک گذاریم بین ۱۲ تا ۱۶ هر ماه هست با توجه به کیت البته از زمانی که خیلی کمرنگ تا خیلی پررنگ میشه دیگه حساب کردم

انشالله بسلامتی و دل خوش. ولی خدایی هواست ب دختر شوهرت هم باشه خدای نکرده احساس اضافی بودن نکنه. برا ...

از حرفت ناراحت شدم.

تا الانم کم مادری نکردم