2777
2789
عنوان

زمزمه های دلتنگی....

| مشاهده متن کامل بحث + 31802 بازدید | 4339 پست
الهی، صبح امروزت ز غم دور دلت ازحسرت هر بیش و کم دور خدا یارت، نگهدارت، به هرجا از اقبالت، دو چشم ...

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کنhttps://harfeto.timefriend.net/16283464688873
خوش باش که هر که راز داند داند که خوشی خوشی کشاند [مولانای جان ]❤❤

😘😘😘مرسی

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی، صبح امروزت ز غم دور دلت ازحسرت هر بیش و کم دور خدا یارت، نگهدارت، به هرجا از اقبالت، دو چشم ...

چالش شعر امروز💖💖💖

"دلبرا خورشید تابان ذره‌ایی از روی تست"
ماه عالم تاب هم ، عُزلت نشین کوی تست

من تمام پیکرم ، مَحصور یک لبخند تو
کعبه ام چشمان تو ،محراب من ابروی تست

تاب مویت  می دهی دیوانه می سازی مرا
صد هزاران مسئله پیچیده در گیسوی توست

مهربانی می کنی با قلب من  ،  چون مادران
ذات نیکو داری واین خصلت واین خوی تست

بیخود از خود میشوم وقتی بیایم سوی تو
قیل وقال افتد به شهر،مجنون شدن از بوی تست

مژده آمد شاعران را ، چون تویی صاحب لقاء
رقص واژه  در غزل ، از غمزه ی جادوی تست

نازبانو#  

تعطیل🚫                                                                                 
ما آنچه خوانده ایم فراموش کرده ایم! الا حدیث دوست که تکرار میکنیم🌹🌹🌹

من عاشق آن ابر بلندم ڪه نفهمید

من باخته ام قافیه را ڪَرچه ردیفم

این تاپیک برا منه

صاحب این خانه منم😂😂

خوش اومدی شادی جان 😍😍

تعطیل🚫                                                                                 
کوچه پس کوچه‌های قلبت چه جای امنی برای قدم‌های من است! دوست داشتنت قشنگ عشقت پر از امنیت ...

خیال تـــــو#

همچو گل های پشت پنجره

حس و حال زندگی می‌دهد💖💖💖

تعطیل🚫                                                                                 

سلام،شبتون بخیر🌹💓

بلاخره بعد مدت ها تونستم دو بیت بنویسم✨

چالش_شعر#

«دلبرا خورشید تابان ذره ای از روی تست»
این شب تاریک گویی بخشی از گیسوی تست
تا تو می ایی تمام شهر مجنون می شوند
بوی ناب خاک باران خورده همچون بوی تست

بهاره#  

ما آزادی بیان داریم                                                       آزادی پس از بیان نداریم...                                               پیشاپیش از هر کس که با دیدن کاربریم هوس ته دیگ چرب ماکارونی کرد معذرت میخوام
خیال تـــــو# همچو گل های پشت پنجره حس و حال زندگی می‌دهد💖💖💖

یه لحظه فکر کردم اشتباه ریپ زدی  

کوچه پس کوچه‌های قلبت
چه جای امنی برای
قدم‌های من است!

دوست داشتنت قشنگ
عشقت پر از امنیت
و خواستنت پر از لطافت است

حالا با این همه خوبی
چرا من هم #تو را نخواهم؟!

می‌خواهمت جان دلم
با تمام قلبم..

🌹  بزن رو گل...               ♥... عـاشقـی را بـایــد از شـاملــو یـاد گـرفـت، بـه "آیــــدا" میگفــت :"خــــدای کــوچــک مــن"... ♥.                              کارمارو بالاخره همه پس میدن دقیقا همینجا...!💔
یه لحظه فکر کردم اشتباه ریپ زدی     کوچه پس کوچه‌های قلبت چه جای امنی برای قدم‌های م ...

💖💖💖
چکه می ڪرد از دلِ اشعار من تنهایی ام

بغض های بی تو بودن آه پایانی نداشت

تعطیل🚫                                                                                 
سلام،شبتون بخیر🌹💓 بلاخره بعد مدت ها تونستم دو بیت بنویسم✨ چالش_شعر# «دلبرا خورشید تابان ذره ...

البته دو بیت دیگه هم اضافه کردم😅

این کاملش👇

«دلبرا خورشید تابان ذره ای از روی تست»
این شب تاریک گویی بخشی از گیسوی تست
تا تو می ایی تمام شهر مجنون می شوند
بوی ناب خاک باران خورده همچون بوی تست
هیچ چیزی غیر تو در چشم من زیبا نبود
کل زیبایی دنیا در خم ابروی تست
هر کجایی جان من آنجاست اما غافلی
تو پِی او میروی و چشم من در سوی تست
بهاره#  

ما آزادی بیان داریم                                                       آزادی پس از بیان نداریم...                                               پیشاپیش از هر کس که با دیدن کاربریم هوس ته دیگ چرب ماکارونی کرد معذرت میخوام
البته دو بیت دیگه هم اضافه کردم😅 این کاملش👇 «دلبرا خورشید تابان ذره ای از روی تست» این شب تاریک ...

بسیار بسیار زیبا و عالی❤❤❤

دستمریزاد👏👏👏👏👏

تعطیل🚫                                                                                 
سلام دوستان خوبید. ببخشیدا میخواستم یه  چیزی بگم  شما این شعر هایی که میزارید من کپی شون ...

سلام

مشکلی نیست ❤❤❤

در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                   گو همه چشم جهان رو به سرم بشتابید .....
بسیار بسیار زیبا و عالی❤❤❤ دستمریزاد👏👏👏👏👏

ممنون از شما🌹🌹💖💓

چالش شعر امروز💖💖💖 "دلبرا خورشید تابان ذره‌ایی از روی تست" ماه عالم تاب هم ، عُزلت نشین کوی ...

بانوجونم باید به حس ناب و زیبات افرین گفت موزون وهماهنگ احسنت جانانم 👏🏻👏🏻👏🏻🌹🌹🌹🌹❤❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤