banooroza مدیر عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 962 عنوان زمزمه های دلتنگی.... | مشاهده متن کامل بحث + 32013 بازدید | 4339 پست بین من و عصر قرارے ست من چاے میریزمو او شاخه گلے میگذارد کنارشمن شعر مینویسم و اوبلند بلند میخواند ...سلام و درود مهربانان عصرتون دل آرام و عاشقانهبانشاط ودلبرانه در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم گو همه چشم جهان رو به سرم بشتابید ..... 1400/03/26 | 17:02 64 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوست_داری_کی_باشم عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 4377 بر سر کوی دلارام، به جان میگردم روز و شب در پی دل، گرد جهان میگردم غم دوران جهان کرد مرا پیر و چه ... بغضی که مانده در دل من وا نمیشودحتی برای گریه مهیا نمیشودبعد از تو جز صراحت این درد آشناچیزی نصیب این من تنها نمیشود
nazbanoo8300 عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 9174 ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت بر سینه می فشارمت اما ندارمت ای آسمان من که سراسر ستاره ای تا صبح می ... اصلا خطاست اینکه بگویم ندارمتمن دارمت هنوز ، تویی که نداری ام تعطیل🚫
دوست_داری_کی_باشم عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 4377 عاشقت نشدمکه ناچار باشم برای دوستت دارم هایممجوز بگیرمدوستت دارم هایم را منتشر کنمو بعد تصور کنم این شعر رامعشوقه ات برای تو میخواند…
nazbanoo8300 عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 9174 درد تو به جان خریدم و دم نزدم درمان تو را ندیدم و دم نزدم از حرمت درد تو ننالیدم هیچ آهسته لبی گزید ... باران کمی آهسته تر، اینجا کسی در خانه نیستبر گِرد بام دل نرقص ،این خانه را مستانه نیستامشب بزن با سوز نِی، حال خرابم دیدنی ایستساقی شکسته جام خود، میخانه را پیمانه نیست آتش به جانم می زند ، در واپسین سودای خود در بی کسی جان میدهد، در بزم شنع، پروانه نیستبا خود غریبی می کند ، آرام جانی رفته استآواره ای در کوی خود ، آواره را کاشانه نیست با وَهم جانم گفتنش،صد باره می خواند ز جانباور نمی دارد ، کسی در کنج این ویرانه نیستگر با سکوت واژه ها ، از سِرّ دل گویم عیانبر روی لب هایش دگر آن خنده ی مستانه نیستحالا به حکم دل کسی ،سر را نمی بازد به عشق مجنون ها عاقل شدند، دیگر دلی دیوانه نیستاین شاعر درد آشنا، همواره می نالد به غمدر لا به لای شعرخود ، با دردها بیگانه نیست#نازبانو تعطیل🚫
دوست_داری_کی_باشم عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 4377 اصلا خطاست اینکه بگویم ندارمت من دارمت هنوز ، تویی که نداری ام ما طعم شیرین یافتن را در طعم تلخ از دست دادن یافتیمو در این میان سهم ما تنها یک یادت به خیر ساده بود
nazbanoo8300 عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 9174 عاشقت نشدم که ناچار باشم برای دوستت دارم هایم مجوز بگیرم دوستت دارم هایم را منتشر کنم و ... سلام خوش اومدی ❤❤❤شعر هم مینویسی تعطیل🚫
وروجکتم عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 2284 بغضی که مانده در دل من وا نمیشود حتی برای گریه مهیا نمیشود بعد از تو جز صراحت این درد آشنا چیزی ن ... هر دوست که با دوست ندارد سر پیمانمیباید از او رشتهٔ پیوند گسستنچون یار ندارد خبر از یار چه حاصلنالیدن و خون خوردن و بر خاک نشستن#قاآنی بنده حسن آقام درخواست دوستی نده برادر .... فقط خانم های خوشگل پذیرفته میشن 😂😂😂 شاید پایانش تلخ بود ولی مسیر قشنگی داشتیم .....
دوست_داری_کی_باشم عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 4377 سلام خوش اومدی ❤❤❤ شعر هم مینویسی دیدی چه آسون و بی هوا یهویی دل بریدیدیدی دلم تیکه پاره شد آخه اینم ندیدیممنون نه متاسفانه
دوست_داری_کی_باشم عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 4377 هر دوست که با دوست ندارد سر پیمان میباید از او رشتهٔ پیوند گسستن چون یار ندارد خبر از یار چه حاصل ن ... به خداحافظی تلخ تو سوگند نشدکه تو رفتی و دلم ثانیه ای بند نشد
وروجکتم عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 2284 باران کمی آهسته تر، اینجا کسی در خانه نیست بر گِرد بام دل نرقص ،این خانه را مستانه نیست امشب بزن ب ... ای جهانی محو رویت، محو سیمای کهای؟ای تماشاگاه عالم، در تماشای کهای؟عالمی را روی دل در قبلهٔ ابروی توستتو چنین حیران ابروی دلارای کهای؟#صائب_تبریزی بنده حسن آقام درخواست دوستی نده برادر .... فقط خانم های خوشگل پذیرفته میشن 😂😂😂 شاید پایانش تلخ بود ولی مسیر قشنگی داشتیم .....
دوست_داری_کی_باشم عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 4377 ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش راباز گم کردم ز شادی دست و پای خویش راگفته بودم بعد ازین باید فراموشش کنمدیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را
دوست_داری_کی_باشم عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 4377 ای جهانی محو رویت، محو سیمای کهای؟ ای تماشاگاه عالم، در تماشای کهای؟ عالمی را روی دل در قبلهٔ ابر ... خنده ام میگیردوقتی پس از مدت ها بی خبریمی گویی دلم برایت تنگ استیا مرا به بازی گرفته اییا معنی وا ژه هایت را خوب نمی دانیدلتنگی ارزانی خودت
وروجکتم عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 2284 به خداحافظی تلخ تو سوگند نشد که تو رفتی و دلم ثانیه ای بند نشد حدیث چشم تو گفتم دلم رفتبه دریای فنا و جان سپاریدل من رفت عشقت را بقا باددر اقبال و مراد و کامکاریمولانا# بنده حسن آقام درخواست دوستی نده برادر .... فقط خانم های خوشگل پذیرفته میشن 😂😂😂 شاید پایانش تلخ بود ولی مسیر قشنگی داشتیم .....
دوست_داری_کی_باشم عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 4377 حدیث چشم تو گفتم دلم رفت به دریای فنا و جان سپاری دل من رفت عشقت را بقا باد در اقبال و مراد و کامکا ... مگذر ای یار و درین واقعه مگذار مراچون شدم صید تو بر گیر و نگهدار مرااگرم زار کشی میکش و بیزار مشوزاریم بین و ازین بیش میازار مرا
وروجکتم عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 2284 [QUOTE=198385311]خنده ام میگیرد وقتی پس از مدت ها بی خبری می گویی دلم برایت تنگ است یا مرا به بازی گرفته ای ی ...[/QUOTEقسم به چشم تو، که کور باد چشمانماگر به غیر تو با دیگری نظر دارمکدام دلبری؟ آخر به سینه، غیر دلی...که برده ای تو، دل دیگری مگر دارم...؟!😐✌😉 بنده حسن آقام درخواست دوستی نده برادر .... فقط خانم های خوشگل پذیرفته میشن 😂😂😂 شاید پایانش تلخ بود ولی مسیر قشنگی داشتیم .....