2777
2789
عنوان

زمزمه های دلتنگی....

| مشاهده متن کامل بحث + 31801 بازدید | 4339 پست
ای سحرخیزتر از صبح !بیَفشان مویت که نسیم از دَم ِ گیسوی تو جان می‌گیرد       &nb ...

سلام ویدا جانم مثل همیشه عالی ممنونم از حرفات و این همه انرژی که بهمون میدی😍😘🌷🌷🌷 

منم دلتنگ رویت
دلم آید به سویت
چه کردی با دل من
که کرده آرزویت

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

کیک تولدم دوستان 

@nazbanoo8300  

@flfli  

@_emily_  

@عروس_خانومااااا  

@shadi252  

ببخشید دیروز فرصت نکردم زودتر بذارم مهمون داشتم

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیک تولدم دوستان  @nazbanoo8300     @flfli     @_emily_ ...

انشالله تولد ۱۲۰ سالگی

به خوبی و خوشبختی و دل شاد در کنار همسر وفرزندان

تعطیل🚫                                                                                 
انشالله تولد ۱۲۰ سالگی به خوبی و خوشبختی و دل شاد در کنار همسر وفرزندان

فقط ۱۲۰ سال؟ کم نیست؟! 😅 

فدات ممنونم عزیزم از دعاهای قشنگت 💖

ای سحرخیزتر از صبح !بیَفشان مویت که نسیم از دَم ِ گیسوی تو جان می‌گیرد       &nb ...

💐😍💕

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

به به چقد خوشگل و خوشمزه است😍💐💕

مبارکا باشه😍🌺💖

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
به به چقد خوشگل و خوشمزه است😍💐💕 مبارکا باشه😍🌺💖

ممنونم عزیزم چشمات قشنگ میبینن 💞 

دیگه ببخشید نزدیکم نبودید وگرنه حتما دعوتتون میکردم

ممنونم عزیزم چشمات قشنگ میبینن 💞  دیگه ببخشید نزدیکم نبودید وگرنه حتما دعوتتون میکردم

فداتون... 

نوش جونتون... شما بخورین انگار ما خوردیم😘💖

سلام فلفلی جان

ممنونم❤

علاج واقعه پیش از وقوع باید کرد

دریغ سود ندارد چو رفت کار از دست

به روزگار سلامت سلاح جنگ بساز

وگرنه سیل چو بگرفت، سد نشاید بست

سعدی#  

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

سلام 

بسیار هم زیبا

نوش جان مائده جان  

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

@flfli        

شعرچالش امروز🌹🌹🌹

"شبی با بید می‌رقصم، شبی با باد می‌جنگم"
که گویم ای عزیز من ، برایت سخت دلتنگم

اگر آرام و خاموشم،به دل طوفان غم دارم
زبان بستم به این دردم؛شبیه کوهی از سنگم

برای ماندن با تو ،  هزاران فتنه ها کردم
همه دیدند مَکَرم را ،شدم شُهره به نیرنگم

ملامت ها شدم با تو به این حس شرارت بار
نفهمیدند دراین عشقم که من یکرنگ یکرنگم

سفر کردی و بُردی تو تمامت را ز کوی من
چگونه عطرِ یادت را بگیرم سخت در چنگم

به امیدی که می آیی دخیل جاده ها ماندم
شکستم پای رفتن ها ،شدم لنگان و می لنگم

به احوالِ غریب خود  ترحم می کنم بر دل
چنان هق میزنم با دل ، خودم از سوز آهنگم

از آن روز و از آن لحظه لبم با خنده می گِرید
 نوشتن از غم و ماتم ، شده آیین و فرهنگم

نازبانو# 

تعطیل🚫                                                                                 

ای جااااانم😍🤤😋🎂🎂🎂🎂

انشالله که عمر باعزت همراه با سلامتی داشته باشید در کنار خانواده سایتون سالیان سال بالای سر گلای زندگیتون باشه در کنار همسر بزرگوراتون😍😇

@ترنم_ترنم     تــورا دوســت دارم به مهــرانه نگـاهـت به میکـده اِحســاست وبه چشــمان ...

عجیجم😍😍😍😍😍💉منم دوست دالم

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊