2777
2789
عنوان

زمزمه های دلتنگی....

| مشاهده متن کامل بحث + 31854 بازدید | 4339 پست
یه سال بیشتر😅معمولا همه چند سال بیشتر میگن😂 من با نازبانو جان هم همین طوری حرف می زنم خب از من خی ...

من 29 سالمه

نه بابا راحت باش

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

رویا جای نیکاروپر کردیا

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 29 سالمه نه بابا راحت باش

خوشبختم

😅❤

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

می دانی؟ گه گاهی که دل تنگی دست هایش را دور گردنم قلاب و قصد جانم می کند با خودم فکر می کنم که آلزایمر می تواند بیماری خیلی خوبی باشد.

یعنی می تواند خیلی خیلی خوب باشد، اسم ها را فراموش می کنی، آدرس ها را فراموش می کنی، چهره ها را فراموش می کنی، آدم ها را چه دور و چه نزدیک فراموش می کنی، خاطرات را فراموش می کنی، بی وفایی چون تو را فراموش می کنی، رفتنش را فراموش می کنی و در آخر خودت را هم از یاد می بری.

و اکنون، با این حال زار و نزاری که دارم فکر می کنم آلزایمر داشتن هم نعمتی است! این که آدم ها و خاطره هایشان بار و بندیل جمع کنند و از خاطرت برای همیشه کوچ کنند می تواند زیبا باشد.

آن وقت دیگر در هر لحظه منتظر خبری یا اشاره ای از سمت تو نخواهم بود. دیگر به آیفون خانه نگاه نخواهم کرد و با هر باری که صدایش بلند می شود و من به سویش می روم تا ببینم پشت در خانه کیست قلبم از امید تند تند نخواهد زد.

دیگر این گوشی را هر روز نگاه نخواهم نکرد به امید آن که زنگ یا پیامی از سمت تو دریافت کنم. دیگر چای هایم در فکر تو سرد نخواهند شد. دیگر نقشی از یاد تو در شعرهایم به چشم نخواهد خورد. دیگر خیالت کنار من راه نخواهد رفت. دیگر چشم هایم از یادآوری "دوستت دارم" گفتن هایت تر نخواهند شد. 

می بینی؟! فراموشی هم نعمتی است و نمی دانستم. چون دیگر خاطره ها، دلتنگی، عشق و غم نمی توانند تو را از پای درآورند.

امیلی#  

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

خوشبختم 😅❤

همچنین😂💋💋

امروز بعد از مدت ها اتفاقی از آن خیابانی که همیشه با تو در آن قدم می زدم رد شدم. اصلا نمی دانم چطور و چرا سر از آن خیابان درآورده بودم. 

با دیدن آن مسیر و آن مغازه ها با هجوم انبوهی از خاطرات تو مواجه شدم.

خاطراتی که دست در دست یک دیگر در جای جای این شهر ساخته بودیم تا برای همیشه به یادگار بمانند. یادت می آید؟ گفته بودی هیچ گاه مرا تنها نمی گذاری. ولی اکنون من جایی ایستاده ام که تو هم باید می بودی، ولی نیستی. چون دروغ گفتی، چون مدت هاست رفته ای!

مدت هاست رفته ای و من اصلا نمی دانم کجایی، چه می کنی، حالت چطور است یا در چه فکری هستی؟

تو نیز به یاد من میافتی؟ یا تمام بار این جدایی و فراق بر دوش های من است؟

خیلی وقت بود نه سراغ این سوالات رفته بودم و نه خاطرات گذشته. حتی سراغ فکر تو هم نرفتم، همه را گوشه از ذهنم حبس کرده بودم به امید آن که ناپدید شوند ولی مثل اینکه نه، نشدند و نمی شوند.

گمان می کردم فراموشت کرده ام و تو تنها آدمی هستی که در گذشته برایم عزیز بوده ای، نه بیشتر!

ولی حال که اینجا ایستاده ام و بغض بر گلویم چنگ می اندازد و قطره اشکی از چشمانم جاری می شود و بر روی زمین می چکد فهمیدم هنوز هم عزیزی. خیلی هم عزیزی.

فکر می کردم فراموشت کرده ام! ولی پاهایی که من را تا این خیابان خیلی عمدی کشانده اند، چیز دیگری را فریاد می زنند.‌ 

امیلی#  

رویا جای نیکاروپر کردیا

وااااا😞😞😞

الان از دکتر تغذیه برگشتم از وقتی کرونا بود نرفته بودم

یک ونیم کیلو وزنم بالا رفته😭😭😭

افسردگی حاد گرفتم آخه چرا😭😭😭

همه میگفتن لاغر شدی ولی یک ونیم کیلو هم اضافه کردم😭😭😭

تعطیل🚫                                                                                 
امروز بعد از مدت ها اتفاقی از آن خیابانی که همیشه با تو در آن قدم می زدم رد شدم. اصلا نمی دانم چطور ...

خیلی زیبا می نویسی

@ترنم_ترنم    

مگه نه😍😍

تعطیل🚫                                                                                 
وااااا😞😞😞 الان از دکتر تغذیه برگشتم از وقتی کرونا بود نرفته بودم یک ونیم کیلو وزنم بالا رفته😭...

نازبانو جان یک کیلو و نیم که دیگه این حرفا رو نداره👀

خودتون رو ناراحت نکنید

خیای زیبا می نویسی @ترنم_ترنم     مگه نه😍😍

شما لطف دارین به من😍❤

نازبانو جان یک کیلو و نیم که دیگه این حرفا رو نداره👀 خودتون رو ناراحت نکنید

به زور  سه کیلو کم کرده بودم که یک ونیم برگشته😭😭😭

تعطیل🚫                                                                                 
به زور  سه کیلو کم کرده بودم که یک ونیم برگشته😭😭😭

دوباره کم می کنید این اصلا غصه نداره

الان با ناراحتی که اون یک کیلو و نیم بر نمی گرده

تموم شده و رفته👀

وااااا😞😞😞 الان از دکتر تغذیه برگشتم از وقتی کرونا بود نرفته بودم یک ونیم کیلو وزنم بالا رفته😭

...

برو بابا یکـ نیم کیلو من میدونی جقد اضاف کردم

خیلی زیبا می نویسی @ترنم_ترنم       مگه نه😍😍

بله خیلی😍😍😍😍نمیدونستم قلم خودشه

بله خیلی😍😍😍😍نمیدونستم قلم خودشه

لنگر عشق زدم
بردل طوفانـی تـــو
تڪیه گاهم شده است ساحل بارانـی تو

باورم نیست
ڪه همسایه‌ی دردم شده‌ای
ڪی شودشانه‌ ی من‌تڪیه‌ ی پیشانـی تو!

‌‌

تعطیل🚫