2777
2789
عنوان

زمزمه های دلتنگی....

| مشاهده متن کامل بحث + 31854 بازدید | 4339 پست

گذر از کوچه بن بست دلت کردم و دلدار شدم

من در آن بیخبری ماندم و تبدار شدم

تب عشق تو بسوزاند حریم دل پرغصه من

چه غریبانه در آن وادی غم نقطه پرگار شدم

رفتم از کوی تو و خنج به رخسار زدم

جامه از بحر جنون کندم و بی عار شدم

نقش رخسار تو را بردم و در دشت فغان

همچو فرهاد به دل ، تیشه بدهکار شدم

آشنایان همه بر زخم دلم خار شدند

گر چه جان داده ، طبیب دل بیمار شدم

من که در بستر بیماری تو جان فکنم

فارغ از خواب ازل گشته و بیدار شدم

دل فرو بستم و بر گیس غمت چنگ زدم

ناوک چشم تو را سرمه خونبار شدم

دردم از هجر خودم بود و غم از دوری یار

لب فرو بسته و استاد در انکار شدم

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

خدا کند که مرا ناگهان رها نکنی

بمان که قلب مرا از خودم جدا نکنی

من از نگاه حسودان شهر می ترسم

به اسم کوچکم اینجا مرا صدا نکنی

و من تو را به دلم قول داده ام لطفا

بمان که حرف مرا پیش دل دو تا نکنی

از این زمین فقط اینجا برای من امن است

به نام عشق در این شهر کودتا نکنی

گمان کنم که قراراست ما به هم برسیم

اگر معامله ای تازه با خدا نکنی

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کند که مرا ناگهان رها نکنی بمان که قلب مرا از خودم جدا نکنی من از نگاه حسودان شهر می ترسم ...

مثل یڪ پنجره ی ڪوچه ی بن بست شدم

شب به شب میچڪد از شیشه ی دل تنهایی

تعطیل🚫                                                                                 
@آذری_ام     كلبه‌ام پنجره‌اي باز به دريا دارد خوب من! منظره‌ي خوب، تماشا دارد ساختم آي ...

مےنویسم عَصر به عَصر
یڪ صَفحه از داسـتانِ دوست!!

خط به خط اِحساسِ دل  
بند‌ ؛؛ بندش ناله از ؛؛ هجرانِ او!!

گر میدانستم این آخرین دقایقیست که تو را می‌بینم به تو میگفتم «دوستت دارم» و نمی‌پنداشتم تو خود این ...

بعضی از آدمها
همیشه ماندگارند نه پیشِ روی چشم ها که درون اتاقک کوچک قلبت.
بعضی از آدمها
آنقدر در یادت ماندگار می شوند که در نبودشان هم برایشان بهترین آرزوها را داری.
هر روز صبح دوست داشتنشان را بغل میگیری جای پای خاطره هایشان را میبوسی
و دلتنگ تر از هر زمان دیگر
به راهت ادامه میدهی.
بعضی از آدمها
همیشه ماندگارند حتی اگر معنای دوست داشتنت و عشق میان دست هایت را از یاد برده باشند ...

🥀💔😔

گر میدانستم این آخرین دقایقیست که تو را می‌بینم به تو میگفتم «دوستت دارم» و نمی‌پنداشتم تو خود این ...

سلام دیگه الان عصرتون بخیر😅

ای کاش بتونیم حضور عزیزانمون رو قدر بدونیم واقعا

متن زیبایی بود 

خیلی ممنون فلفلی جان 

راستی! خوش برگشتید😁❤

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

سلام واقعا زیبا بود 😍🦋💖صبح که پیام زیبا و پرمهرت رو دیدم انقدر غرق شعر شدم رفتم صفحه های قبلو خوندم الان یادم افتاد که  تشکر نکردم بابت حس خوبی که صبح بهم دادی

از خدا میخوام هر روز با حس خوب، سلامتی،و لبخند از خواب بیدار شی💖💖💖

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کنhttps://harfeto.timefriend.net/16283464688873

دلتنگ شده ام

دلتنگِ کسی که مدت ها پیش

رفته است...

دلتنگِ احساسی که باید فراموش می شد

و نشد!

دلتنگِ یک آدم اشتباهی

که فکر می کردم

از خاطرم پاک شده است

دلتنگِ نوشتن غزل های عاشقانه

دلتنگِ حضورش...

دلتنگِ اویی که انگار

برای فراموش شدن خلق نشده است

دلتنگ شده ام

و نباید می شدم

نباید...!

امیلی#  

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

سلام عصر بخیر☘☘ شاعـِر شُـدنَم را بگـذارید بـه پایش..! او بـود که اینگـونه مـرا در به درم کرد😍 ...

مثل هرشب مانده ام در حسرت
یک شب بخیر...

گاهی آدم بی قرار چیزهای ساده است...

تعطیل🚫                                                                                 
دلتنگ شده ام دلتنگِ کسی که مدت ها پیش رفته است... دلتنگِ احساسی که باید فراموش می شد و نشد! دلت ...

💖💖💖

خیلی زیبا👌👏👏👏👏

تعطیل🚫                                                                                 
💖💖💖 خیلی زیبا👌👏👏👏👏

ممنونم😍

ای هجر مگر نهایتی نیست ترا

وی وعده وصل غایتی نیست ترا

ای عشق مرا به صد هزاران زاری

کشتی و جز این کفایتی نیست ترا

انوری#