2777
2789
عنوان

زمزمه های دلتنگی....

| مشاهده متن کامل بحث + 31802 بازدید | 4339 پست
شرح دلتنگـیِ من بی تــو فقط یڪ جمله‌ست: "تا 'جنـون' فاصلـه ای نیست از اینجا ڪه منم...

سه درد آمد به جانم ، هر سه یکبار !
غریبیّ و اسیریّ و غم یار

غریبیّ و اسیری چاره دارد
غم یار و غم یار و غم یار ...

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
سه درد آمد به جانم ، هر سه یکبار ! غریبیّ و اسیریّ و غم یار غریبیّ و اسیری چاره دارد غم یار و غم یا ...

سَرایی را که صاحب نیست
ویرانی ست معمارش

دل بی عشق می گردد
خَراب آهسته آهسته...

تعطیل🚫                                                                                 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هنوز هم دوستت می دارم!

شاید حتی بیش از پیش

هیچ می دانستی هنوز

کل دین و ایمان من تویی!

قلبم ربودی و مال خود کردی و رفتی

مگر نمی دانستی جانِ من تویی؟

پس از رفتنت 

فهمیدم

چه باشی و چه نباشی

آغاز و پایانِ من تویی...

امیلی#  

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

سخت است

دوست داشتن کسی که

می دانی

دوستت ندارد

نداشته و نخواهد داشت

و رویای در آغوش کشیده شدنت توسط او

توهمی بیش نیست!

قسم به معبودی که می پرستی اش

از جان خویش

بیشتر 

و بیشتر 

و بیشتر 

و بیشتر

دوستت دارم!

این احوال پریشان هم مدرک...

امیلی#  

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

رهِ عشق هر که پیمود

آخر از او 

هیچ بماند به یادگار

حال تو هم هیچ مکن!

فقط بگو

چه کنم با حالِ دلی

که عمری است 

ندیده دلدار...

امیلی#  

هنوز هم دوستت می دارم! شاید حتی بیش از پیش هیچ می دانستی هنوز کل دین و ایمان من تویی! قلبم ربودی ...

چه قدر عالی نوشتی جانم👏👏👏👏👏👏😍😍

در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                   گو همه چشم جهان رو به سرم بشتابید .....
چه قدر عالی نوشتی جانم👏👏👏👏👏👏😍😍

ممنونم😍😍😍

رهِ عشق هر که پیمود آخر از او  هیچ بماند به یادگار حال تو هم هیچ مکن! فقط بگو چه کنم با حا ...

زیبا زیبا😍😍😍

در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                   گو همه چشم جهان رو به سرم بشتابید .....
ممنونم😍😍😍

هیچ از این خوبان گندم گون نصیب ما نشد
ما سیه بختان مگر فرزند آدم نیستیم

ᬉ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌࿇⃟‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌░⃟‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌࿇‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

هیچ از این خوبان گندم گون نصیب ما نشد ما سیه بختان مگر فرزند آدم نیستیم ᬉ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ...

ما گنهکاریم آری جرم ما هم عاشقی است

آری اما آن که آدم هست و عاشق نیست، کیست؟

زندگی بی عشق، اگر باشد، همان جان کندن است

دم به دم جان کندن ای دل کار دشواری است، نیست؟

زندگی بی عشق، اگر باشد، هبوطی دائم است

آن که عاشق نیست، هم اینجا هم آنجا دوزخی است

عشق عین آب ماهی یا هوای آدم است

می توان ای دوست بی آب و هوا یک عمر زیست؟

تا ابد در پاسخ این چیستان بی جواب

بر در و دیوار می پیچد طنین چیست؟ چیست؟

قیصر_امین‌_پور#  

ما گنهکاریم آری جرم ما هم عاشقی است آری اما آن که آدم هست و عاشق نیست، کیست؟ زندگی بی عشق، اگر ...

مستم نه از آن دست ڪه میخانه بخواهد

وای از دل دیوانه ڪه دیوانه بخواهد

مستم نه از آن دست ڪه میخانه بخواهد وای از دل دیوانه ڪه دیوانه بخواهد

با من که به چشم تو گرفتارم و محتاج

حرفی بزن ای قلب مرا برده به تاراج

ای موی پریشان تو دریای خروشان

بگذار مرا غرق کند این شب مواج

یک عمر دویدیم و به جایی نرسیدیم

یک آه کشیدیم و رسیدیم به معراج

ای کشته سوزانده بر باد سپرده

جز عشق نیاموختی از قصه حلاج

یک بار دگر کاش به ساحل برسانی

صندوقچه ای را که رها گشته در امواج

فاضل_نظری#