2777
2789
عنوان

نکنه جادو یا طلسمی چیزی باشه؟

147 بازدید | 18 پست

سلام 

ما یه ساختمون دو طبقه ای داریم که طبقه دومش خودمون میشینیم بعد یه مغازه هم داریم که جزو همون خونه است بعد من حدودا فکر کنم 4 ماهی میشه که میبینم تخم مرغ میندازن رو پشت بوم مغازه مون مثلا ماهی یکبار یا دو هفته یکبار دقیق نمیدونم. یک تخم مرغ میندازن رو پشت بوم مغازه 

این آخه یعنی چی؟ ممکنه طلسمی جادویی چیزی باشع؟ 

همه شب مرا نمی‌برد خواب!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکسته یا سالم؟؟؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
شکسته معلومه انداختن اونجا شکسته چون هم سفیده و زرده هست هم پوسته تخم مرغ

تو نایلونی چیزی هستش یا خالی؟؟؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
رو پوسته هاش نوشته نیست؟ 

ما طبقه دومیم از اینجا دیده نمیشه چیزی

باید نردبون بزاریم بریم ببینیم چیزی هس یا نه

ممکنه جادو اینا باشه؟ 

همه شب مرا نمی‌برد خواب!
شکسته معلومه انداختن اونجا شکسته چون هم سفیده و زرده هست هم پوسته تخم مرغ

پوسته هاش خط خطیه مثلا با مداد یا خودکار اینا؟؟؟ 

نه تو نایلون نبوده هیچوقت  همینطور فقط تخم مرغ با محتویات داخلش :|

اینبار نگاه کن ببین اگه تو پوسته هاش مثلا با خودکار اینا خط خطی کردن با مداد یا هرچیزی برا چشم زخمه 

ما طبقه دومیم از اینجا دیده نمیشه چیزی باید نردبون بزاریم بریم ببینیم چیزی هس یا نه ممکنه جادو این ...

ببین شاید زباله اس مثلا پنجره ای چیزی بالاش نیست که اشپزی کنن بعد پوستشو اوونجا بندازن؟ اخه دیدم اینکارو میکنن 😐ولی برو چک کن ببین چیه 

همشونو جارو کن بسوزون یا بنداز اب روان 

اوونجارو هم مخلوط سرکه و اب بریز هرچی باشه باطل میشه

اینبار نگاه کن ببین اگه تو پوسته هاش مثلا با خودکار اینا خط خطی کردن با مداد یا هرچیزی برا چشم زخمه& ...

یعنی برای ما کردن یا برای اینکه از خودشون رفع بشه؟ 

همه شب مرا نمی‌برد خواب!
یعنی برای ما کردن یا برای اینکه از خودشون رفع بشه؟ 

ن برا خودشون دیگه بچه کوچیک تو طبقتون هست شاید برا اون بچه اینا کردن