2777
2789
عنوان

کسی بوده سودا ش بالا بوده باشه

1146 بازدید | 18 پست

سلام کسی بوده سودا ش بالا بوده باشه و خوب شده باشه؟؟؟من درگیری ذهنی خیلی بالایی دارم طوریکه ذهنم اصلا یک دقیقه هم ساکت نیست دکتر میگه از سوداست دارو میخورم پرهیز غذایی هم دارم نمی‌دونم چرا خوب نمیشم این درگیری ذهنی خیلی اذیتم داره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم بلا ازت دور باشه

من مامانم داشت بعد از فوت پدرش تو بدنش زیاد شد

دکترش میگفت مال موادغذایی نامناسبه من میگفتم بخدا مال فکرکردن زیاده. موادغذاییم هست اما فکرو استرس خیلی مهمه

صبحانه عسل بخور گاهی روی پنیرت اویشن بریز

روغن سرخ کردنی رو بکل حذف کن فقط روغن زیتون

رب باید رب خونگی باشه

هرشب قبل از خواب گلاب بو کن😍 آرومت میکنه

عصرا دم کرده بابونه بخور بعنوان چایی

بدنت رو شبا با روغ سیاهدونه ماساژ بده

گوشتت بره باشه مرغت محلی باشه برنجت پر از شوید زعفرون باشه 

اینا مهمه

ولی از همه مهم تر ذهنته تمام فکرای منفیو همه رو تمام کن یه حمام کن غسل بگیر و دیگه فکرشو نکن به مرور خوب میشی

سلام عزیزم بلا ازت دور باشه من مامانم داشت بعد از فوت پدرش تو بدنش زیاد شد دکترش میگفت مال موادغذا ...

ممنون ازتون تقریبا تمام اینا رو رعایت میکنم اما روغن مایع میخورم آخه روغن زیتون خیلی گرونه روغن حیوانی هم دارم ولی خیلی بدبو میشه غذا واسه همین نمیتونم بخورم 

دکتر گفت شوربا و آش جو بخور که منم تا حالا درست نکردم بلد نیستم 

ممنون ازتون تقریبا تمام اینا رو رعایت میکنم اما روغن مایع میخورم آخه روغن زیتون خیلی گرونه روغن حیوا ...

روغن سرخ کردنیتو حذف کنی عالی مبشه ما حذف کردیم

همه اینا خوبه خواهری فقط ذهنت رو باید تمیز کنی . گلاب یادت نره و غصه هارو کلا بریز دور انگار نبودن