2789
عنوان

چالش رژیم 🌹

155 بازدید | 15 پست

من از امروز شروع کردم ک هر روز کمتر از ۱۰۰۰ کالری بخورم ..به نظرتون تو ی ماه چقدر کم میکنم .....مثلا روزی فوق فوقش ۸۰۰ تا ۹۰۰ کالری میخورم 

قدم ۱۶۴

وزنم ۷۵ 

چیکار کنم ..روزی ام ۱۵ مین پیاده روی 

۱۰ مین رقص معمولی 

۵۰ تا دراز نشست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۱۵ دقیقه پیاده روی‌چیه اخه؟!😐😐😐 ۲۰ً اولش واسه سوزوندن قند هست تازهههه بعد اون چربی ها میسوزه

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹
خب چجوری ....روزی ۱۰۰۰ تا کمه 🙄

آره کمه عزیزم

خودم با کالری شماری زیگزالی۱۷تا کم کردم

ی سر بیا تو تاپیک ما اولاش خیلییی توضیح داده راجعبه رژیم بخونش بعد اگه خواستی عضو شو اگرم نخواستی خودت ب تنهایی رژیمشو بگیر و اون نکاتو رعایت کن

تثبیتی مانکن های ۱۴۰۰💪💪💪

باید کالری مجازت رو بخوری ،نه کمتر نه بیشتر . چون کمتر از کالری مجازت بخوری اولش خوب وزن کم میکنی اما بعد از یه ماه بدنت استپ میکنه و وزن کم نمیکنی. 

ورزش هم پیاده روی رو بکن سی دقیقه رقص رو ۱۵ 

بجای رقص میتونی اپلیکیشن ورزش برای بانوان رو نصب کنی و از روی اون ورزش کنی

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

من اینطوری پیش رفتم 3 ماه لاغر شدم ولی بعدش ریزش موی شدید گرفتم 😶خلاصه که کالریمو زیاد کردم وخدا روشکر بازم کم کردم 

وزنتو ضربدر 20 منهای 100 کن همون مقدار بخور ورزشم حتما داشته باش و حتما حتما دمنوش دارچین یا زنجبیل یا چای سبز یا قهوه سبز که چربی سوزن بخور 

حسابدارم✨ گاهی اوقات تنها چیزی که حال ما را خوب میکند، این است که یک نفر بی قید و شرط، کنارمان باشد، بدون نصیحت، بدون قضاوت، بدون عجله برای درست کردن حالمان. :)✨

وزن را ضرب بیست کن منهای ۱۰۰ ،کالری که باید مصرف کنی بدست میاد هفته ای دوبار هم پونصد یا هفتصد کالری بیشتر نخورید یا همون اول منهای دویست کن و کل هفته رو همون مقدار بخور 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
وزن را ضرب بیست کن منهای ۱۰۰ ،کالری که باید مصرف کنی بدست میاد هفته ای دوبار هم پونصد یا هفتصد کالری ...

شد ۱۳۰۰ ...یعنی ۱۳۰۰ تا بخورم و روزی ۳۰ مین پیاده روی و ۱۵ مین رقص معمولی چقد کم میکنم