2777
2789

بخدا این واکسنا مهمه بزنید

من توی عقد باردار شدم👶قصدم سقط بود چون شوهرم وضع مالی خوبی نداشت!هدیه خدارو پذیرفتیم و گفتیم ی حکمتی بوده و سقط نشد☆حرفای مردم تیکه ها و نگاهاشون باعث شد ب همه بگم:من مامان شدم اونم از شوهره شرعی و قانونیم پس نه هوس بوده نه گناه👩‍❤️‍👨اصلا هم خجالت نکشیدم سیسمونی اماده کردیم و همه عاشق دخترمن♡ممنونم از مادر و خاهرم که عین کوهی بودن پشت من(البته خاهرم اولش میخاست منو ب قتل برسونه😨)دخی قشنگم از الان بگم من تمام راه های پیچوندن رو بلدم پس دهنت سرویسه😚باورم نمیشد تو اومدی ب قلب و روحم تا اینکه با پاهایی لرزون و فکری اشفته روی تخت سونو دراز کشیدم؛بولوب بولوب♡صدای قلبت بود عمره مادر💖(ابان سال 99 ماه هشتم بارداری:خاهشا قیافت ب من بره مرسی) اسفند۹۹:واااای دخترت چقد شبیه باباشه😄اینم بگم و برم:کاربری قبلیم ب لطف اقای ح.ر تعلیق شد روحش شاد🤐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خدایی نکرده هم همچین باشه حتما ببرین واکسن بزنه تو مرکز بهداشت عمل میکنه واکسن

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
بخدا این واکسنا مهمه بزنید

دقیقا مخصوصا هپاتیت

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

مشکلی نی

هم واکسنشو میزنن

هم یه داروی تزریقی میزنن که اگه احیانا مشکلی داشته باشه باهاش حل بشه

ولی 

یه نکته مهم!لطفا بتادینو رو زخم باز نزنینبجاش از سرم شستشویی چیزی استفاده کنین،نیم لیترشو داروخونه میده..حدودا ۵.۷ تومنه ولی تو هر خونه ای لازمه پلمپ شدش باشه کنار باند و گاز

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

مشکلی نی هم واکسنشو میزنن هم یه داروی تزریقی میزنن که اگه احیانا مشکلی داشته باشه باهاش حل بشه ول ...

من الان متوجه شدم شما آقا هستید 

ببخشید یه سوال دارم من این دخترم رو چند سال پیش به خاطر حساسیت پوستی و کهیر بردم متخصص کودکان بعد آمپول نوشت که همونجا تو بیمارستان کودکان تزریق کردن بعد تزریق لبهاش سفید شد و حالش بد شد و بی حس سریع به همون دکتر نشون دادم سریع پرستارا بردنش اتاق احیا امپول تزریق کردن بعد ده دقیقه حالش خوب شد از اون موقع تا حالا هیچ تزریقی انجام ندادم براش حتی واکسن  چون ترسیدم اما سوالی که برام پیش اومد اینکه من اسم آمپول رو فراموش کردم شما میتونین کمکم کنید اسمشو پیدا کنم تا دیگه بهش تزریق نشه ؟ممنون

من الان متوجه شدم شما آقا هستید  ببخشید یه سوال دارم من این دخترم رو چند سال پیش به خاطر حساسی ...

سلام 

شما ببخشید برای تاخیر،من زیاد فعالیت ندارم

احتمالا بین انتی هیستامین و کورتون یکیش بوده

و اینا خودشون دارو هایی هستن که برای حساسیت استفاده میشه خیلی نادره یکی حساسیت نشون بده بهش

(مگه مدل دارو تزریقی بوده و آهسته وارد نکرده و تند رفته)

اما توی بچه ها یه اتفاق دیگه خیلی خیلی شایعه

ترس و سوزش سوزن باعث میشه یه شوکی بهشون وارد شه و بعد یکی دو دقیقه کم کم ضربان قلبشون کم شه،خونرسانی به مغز کمترشه و از حال برن

پس وقتی دیدین داره کم کم بیحال میشه بخوابونینش روی زمین و پاهاشو بدین بالا تا باهمون ضربان کم بیهوش نشن

در هر حال احتمال حساسیت به اون دارو خیلی کمتره از احتمال شوک از روی ترس بچه و سریع تزریق شدنش

حتی تو بالغین خصوصا خانم ها اتفاق میوفته

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

من الان متوجه شدم شما آقا هستید  ببخشید یه سوال دارم من این دخترم رو چند سال پیش به خاطر حساسی ...

شما وقتی ببرینش برای واکسن خودشون یکسری سئوالا میپرسن

مثلا حساسیت به تخم مرغ برای هپاتیت مهمه

همینکه بدونن قبلا یه دارویی برای حساسیت بهش زدن و واکنش داده مراقبت بیشتری میکنن یا تا جای ممکن از شربت و قرص انتی هیستامین استفاده میکنن بجای تزریق

درمورد بتادین...بازم میگم چون از ید ساخته شده برای تیروئید ضرر داره نباید با زخم باز در تماس باشه

الان در بیمارستان برای ضدعفونی بخیه و پوست اطراف زخم باز یا پوست محل جراحی استفاده میکنن

و

برای زخم باز از نرمال سالین شست شو

پماد تترا گزینه خوبیه