2777
2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 52 پست
الان من میخوام ببینم از کسی گرفتم یا نه از شمال که اومدم یه هفته بعد میرفتم دکتر سرم به شدت میخارید ...

هر دوش میشه اگر مطمئنید ولی بیشتر افراد بهم میدن حشره ا. سر یکی به سر نفر بعد منتقل میشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عزیزم اصلا مساله یه دونه و دوتا نیست مرغ نیست که روزی یه دونه تخم بذاره 😁 حشره هست چند روز توی سرتو ...

عزیزم میشناسم حتی خارش سرش هم فرق داره میدونم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر دوش میشه اگر مطمئنید ولی بیشتر افراد بهم میدن حشره ا. سر یکی به سر نفر بعد منتقل میشه

یعنی از سر منتقل میشه از وسایل نه؟

یعنی از سر منتقل میشه از وسایل نه؟

حشره باید به سر شما منتقل بشه حالا اگر خیلی ریز باشه ممکنه دقت نکنید مثلا روی بالش هم باشه برای همین میگم احتمال این که از سر یا مثلا برخورد لباس منتقل بشه بیشتره مثلا فرض کنید چند لباس روی چوب لباسی کنار هم باشن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
حشره باید به سر شما منتقل بشه حالا اگر خیلی ریز باشه ممکنه دقت نکنید مثلا روی بالش هم باشه برای همین ...

آهان متوجه شدم ممنون به احتمال زیاد از همون بالش منتقل شده 

عزیزم معمولا  کسایی که قبلا شپش گربتن این فکراسراغشون نیاد 

نگرتن نباش وهروقت این فکرهااومد   بزاربیان    وبرن 

بهشون نه بی توجهی کن نه توجه 

گاهی انقدربه افکار  حساس میشیم اوناهم میشن مثل مزاحم میفخمه دربزنه بازنمیکنیم مدام ادیت میشیم بزاربیاد وبره اثلا بشین به این فکرکن بگیری دوباره 

چی میشه 

میری درمان میکنی لاعلاج نیست

سخته ها  درک میکنم اما شدنیه باتمرین 

عزیزم معمولا  کسایی که قبلا شپش گربتن این فکراسراغشون نیاد   نگرتن نباش وهروقت ای ...

من روبالش دیگران (خانواده و مسافرت واقوام و...)حساس بودم بخوابم وبابت شپش و... رفتم مشاوره مشاورمجبورم کرد رو بالش  اقوامم وحتی  ....بخوابم 

یه مدت بعدحساسیتم ریخت

من روبالش دیگران (خانواده و مسافرت واقوام و...)حساس بودم بخوابم وبابت شپش و... رفتم مشاوره مشاورمجبو ...

ببین بخدا اصلا نمیدونم چطوری گرفتم