2789
عنوان

دعوا شد

295 بازدید | 27 پست

یه همسایه داریم بارها نصف شب براش مهمون میاد ومیره.انقد بلند نصف شب داد میزنن و میخندن هزاربار خدافظی میکنن کل کوچه رو برمیداره صداشون.دوساعت توی کوچه بلندبلند حرف میزنن.تاحالا من چیزی نگفتم.الان بد خواب شدم پسرمم هی تو خواب از صداشون میپرید.تحمل کردم چیزی نگفتم که برن اما بدترم شد.

روسری انداختم سرم از بالا تراس گفتم خانم خواهشا اروم تر صحبت کنید یه ساعته دارین خدافظی میکنید مردم خوابن اخه.اومدم برم تودیدم پشت سرم فحشای رکیک میدن.شروع کزدن بوق بوق هی بوق میزدن که مثلا لجبازی کنن.صاحبخونه دگفت هنشو جر میدم.برگشتم گفتم بیشعور خجالت بکش.همینطوری بدوبیراه گویان رفت خونش

بقران اعصابم خرده.ادم چقد نفهم و بیشعور اخه.خوابم پریده ازناراحتی قبلم تندتند میزنه.شوهرم ماموریته مجبور شدم خودم تذکر بدم.

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

میترسم شرباشن ازلجبازی اذیتم کنن.شوهرمم بیشتر وقتا ماموریته.

ماشینشونو بیشتر وقتا جلو پارکینگ ما پارک میکنن.خیلی بی فرهنگن.

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

کاش تحمل میکردی اینبار میزاشتی شوهرت بره بگه البته حق داشتیا ولی بخاطر بی چاک ودهن بودنشون میگم الان حرص میخوری

حالا پاشو یه شربت درست کن بخور حالت بهتر بشه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ