2789
عنوان

دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جالبه هیچکس اعتراض نمیکنه انگار عادت دارن.ولی بقران افتضاح میشه همیشه صداشچن.نصف شب نباید یکم رعایت کنن؟

من حساسم؟یاحق دارم؟از لجشون صدای پخش ماشینم دادن بالا.

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.
میترسم شرباشن ازلجبازی اذیتم کنن.شوهرمم بیشتر وقتا ماموریته. ماشینشونو بیشتر وقتا جلو پارکینگ ما پا ...

اینجاست که میگن انسانم آرزوست خدایی کسی که تو آپارتمان زندگی میکنه ساعتهای دیروقت باید ملاحظه بقیرو بکنن ولی عقلی انگاری ندارن جالب اینجاست باتذکرهم آدم نمیشن

رفیق بی کلک فقط مادر
چه بیشعور ...مال کدوم قبیله هستن؟

انسان های اولیه هستن فکر کنم،😂😂😂

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

بهتر بود با آدم روانی درگیر نشی حالا که اتفاق افتاده اگه امکانش هست تا همسرت بر میگرده برو خونه مادر یا مادر شوهرت تا یه وقت آسیبی به خودت یا بچه ات نرسونن.بعد از اون میتونی حتی شکایت کنی یا خونه رو عوض کنی .والا با این خبرهایی که میخونیم باید بترسی.

منم یه بار همچین موقعیتی داشتم پنجره رو باز کردم بلند گفتم لعنت به مردم آزار دیگه بعد اون کلا ساکت ...

اینا بدتر شدن...اعصابم خرد شد.

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.