2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فوبیا یعنی چی

فوبیا ترسه خیلی شدیده ک حتی اگه فکر کنی تو اون موقعیت قرار داری حالت ممکنه بد بشه

وقتی ادم تو اون نوقعیتی ک فوبیا داره قرار میگیره تپش قلب ،،، تعریق یا حتی ممکنه بی هوش بشه 

این فوبیاست 

ن لزوما ترسیدن 

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
اره من مطمئنم چون اگه تو اسانسور باشم یا یکی از اون موارد ک گفتم  تمام تنم خیس عرق میشه  ر ...

میدونم خیلی بده

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
من فوبیای مار دارم تصویرشو ببینم حتی شب خواب بد میبینم راجبش

منم خیلی  هر وقت عکسشم ببینم  تب میکنم  تو بچگی هم یادمه یه بار راز بقا دیدیم. خیلی ببخشید ولی خودمو خیس کردم و شب تب داشتم 😓. یه جایی خوندم ترس از مار تنها چیزیه که ژنتیکیه. نمیدونم چقدر صحت داره

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

خیلی دوست دارم دلیلشو بدونم چرا این فوبیا ها وجود دارن  چرا یه عده میترسن یه عده نه   مگه تو ناخوداگاه ما چی هست

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792