2777
2789

درصد خیلی کمی از افراد فوبیا دارن 

مطمئنین فوبیا دارین ؟؟؟

گاهی ترس زیاد رو با فوبیا اشتباه میگیرن بعضیا

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ارتفاع غرق شدن در آب  یعنی زیاد نزدیک رودخونه یا دریا نمیشم خزندگان همشون آسانسور تاریکی م ...

چه جالب منم از خزندگان بدم میاد ولی فقط بدم میاد ترسی ندارم ازشون مارو دوست دارم خدایی

عاشق ارتفاعم😐به شدت دوسش دارم

دریا و اینارم دوس دارم شنارو خیلی دوس دارم ولی ترس از غرق شدن بع جاست خدایی بقیشونم بجاس واقعا👌🏼

اتیش سوزی😬خیلی بدع ولی تجربش نکردم

هنوز با ترسو لرز میتونم آتیش و تحمل کنما 

ولی حرارت و نه مثلا راحت کبریت روشن میکنم ولی میمیرم اسفند دود کنم 

از چیز. داغ مثل روغن آب جوش اهن داغ عین سگگگگگگگگ میترسم

دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜
درصد خیلی کمی از افراد فوبیا دارن  مطمئنین فوبیا دارین ؟؟؟ گاهی ترس زیاد رو با فوبیا اشتباه م ...

اره من مطمئنم چون اگه تو اسانسور باشم یا یکی از اون موارد ک گفتم  تمام تنم خیس عرق میشه  رنگم سفید میشه از حال میرم و قدرت تکلم ندارم😓

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
معمولا چون تو فیلما با اونا ادم میکشن اینجوری هستی نه؟

نمیدونم شاید خونمون چاقو بزرگ داریم مامانم برای پیاز خورد کردن و این جور کارا استفاده میکنه وقتی دستم میگیرم و یا نگاش میکنم دست و پام به شدت سست میشه😂😂😂

چه جالب منم از خزندگان بدم میاد ولی فقط بدم میاد ترسی ندارم ازشون مارو دوست دارم خدایی عاشق ارتفاعم ...

خیلی وقتا خودمو دعوا میکنم که چرا باید ابنقدر بترسم اخه😢رفتیم غار علیصدر  وقتی برگشتیم تا سه روز تب کردم و تبخال زدم  و دیگ هرگز نرفتم 😔 هیشکی باورش نمیشه اخه خیلی زیادن   یا مثلا رفتیم تله کابین   انقد حالم بد شد که تمام مدت چشمامو بستم و وقتی برگشتیم مثل یه جنازه افتادم 😔

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖