2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فوبیا یعنی چی

فوبیا ترسه خیلی شدیده ک حتی اگه فکر کنی تو اون موقعیت قرار داری حالت ممکنه بد بشه

وقتی ادم تو اون نوقعیتی ک فوبیا داره قرار میگیره تپش قلب ،،، تعریق یا حتی ممکنه بی هوش بشه 

این فوبیاست 

ن لزوما ترسیدن 

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
اره من مطمئنم چون اگه تو اسانسور باشم یا یکی از اون موارد ک گفتم  تمام تنم خیس عرق میشه  ر ...

میدونم خیلی بده

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
من فوبیای مار دارم تصویرشو ببینم حتی شب خواب بد میبینم راجبش

منم خیلی  هر وقت عکسشم ببینم  تب میکنم  تو بچگی هم یادمه یه بار راز بقا دیدیم. خیلی ببخشید ولی خودمو خیس کردم و شب تب داشتم 😓. یه جایی خوندم ترس از مار تنها چیزیه که ژنتیکیه. نمیدونم چقدر صحت داره

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

خیلی دوست دارم دلیلشو بدونم چرا این فوبیا ها وجود دارن  چرا یه عده میترسن یه عده نه   مگه تو ناخوداگاه ما چی هست

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖