2821
2789
عنوان

خدای جان من ...

61 بازدید | 3 پست

گفتم :خدایا،آخه این همه سختی چرا؟
گفت: قطعا به دنبال هرسختی آسانی است

گفتم :خدایا،خب خسته شدم دیگه
گفت: از رحمت من ناامید نشو

گفتم: خدایا،انگار منو فراموش کردی
گفت: منو یاد کن تا یادت باشم

گفتم: خدایا،تاکی باید صبر کنم؟
گفت: تو چه میدانی شاید موعدش نزدیک باشد،من چیزهایی میدانم که شما نمیدانید

خدایا،خیلی خوبی...🌸🌱

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

واسه هدايت برادرم سعيد خيليييييي خانوادمو اذيت ميكنه رفيق بازه أهل كار نيست به اجبار أز پدرم كه بازنشسته پول ميگيره اگه هم بهش ندن داد و بي داد ميكنه ميشه صلوات بفرستيد و دعا كنيد 

به اسرار همين برادرم پدرم منصور خونه را فروخت و يك زمين خريد زمين هم به مشگل خورده دعا كنيد مشگل زمين هم حل بشه 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻التماس ميكنم واسه حل مشگلات خانواده أم دعا كنيد انشالله هيج وقت غم و غصه را تو چهره خانوادتون نبينيد 

پدر و مادرم أز غصه پير و داغون شدن 

الهي همه پدر و مادرها حاجت روا بشن 

الهي هيج پدر و مادري دشمن به شاد نشن 

ممنون واسه حاجت روايي پدر و مادرم دعا كنيد 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خدا عشقهههههه تنها پناه من🥺🥺♥️♥️♥️♥️♥️♥️

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خدا عشقهههههه تنها پناه من🥺🥺♥️♥️♥️♥️♥️♥️

منم جز اون کسی ندارم .... 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792