منی که با خوب و بد شوهرم کنار اومدم.. با اخلاقای رو مخیش کنار اومدم تا خوب شد.. و بهش افتخار میکردم فکر میکردم وفاداره ولی بهم خیانت کرد و زد نابودم کرد.. با هم مشکلی نداشتیم.. زندگیمون آروم بود.. ابراز علاقه و عاشقانه داشتیم.. ولی سر خودخواهیش نابودم کرد..سر همیشه تو گوشی بودنش.. بعد از اینکه فهمیدم سعی کرد فریبم بده گولم زد و گفت قول میدم بذارمش کنار.. گفت زندگیمونو بهتر میکنم.. دیدم باز داره ادامه میده هی خورد شدم.. تا مثلا کم شد و.. ولی یچیزایی بدتر شد😭😭مجبورم کنار بیام.. دارم میسوزم.. هی میخوام ولش کنم.. خانوادمم نمیخوان بپذیرن که برگردم. مادرم و خواهرام منظورمه.. بقیه نمیدونن. . میگن بدتراشم هست و فلان.. از یه طرفم خاطرات خوبی که باهاش داشتم و میخواستم با وجود بچمون رابطمون بهتر بشه.. نشد😔تهذتهش میگه صیغه کردم گناه ک نکردم.. میگه دوستت دارم محبتم میکنه.. ولی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین عزیزم شما که یه بار بخشیدیش اما دوباره تکرار شد دیگه فک نمیکنم راهی نمی مونه جز جدا شدن یا طلاق عاطفی اگه خانوادت نمیزارن برای پیششون مستقل شو
امیدوارم هر چه زود تر حال زندگیت خوب شه 💚💜
اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻 تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم
مستقل شم. کجا برم.. بعدی ک گفتم میبخشم دو روز شد دیدم دوباره مشکوکه.. دوباره چند روز بعدش.. و در آخر ...
ای بابا 😥 برات دعا میکنم عزیزم
اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻 تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم
ببخشید اینو میگم ولی هر بلایی سرت بیاره حقته عشق و عاشقی کجا بود بابا زن سیاستمداری نبودی بنشونی سرجاش دقیقا سر خواهرشوهرم همین بلا اومد الان با پسر ۹ ساله اش خونه پدرشه متارکه کرده هر بلایی سر زن بیاد مقصر خودشه که به طرف سواری میده اسبی که بهش مینازیدی الاغ از اب در اومد خودت مقصری که اینطور داری ته مونده ذره غرورتو داری براش تیکه تیکه می کنی بعش بگو من هم میرم شوهر می کنم ببین چطوری برات غیرتی یازی درمیاره برای اون حلاله برای تو حرام سراین جور شوهرارو باید از بیخ برید تا درس عبرتی واسع بقیه شوهرا بشه هنوز هم وقت داری زرنگ باشی اون زنیکه هرزه رو از زندگی میندازی بیرون
ببخشید اینو میگم ولی هر بلایی سرت بیاره حقته عشق و عاشقی کجا بود بابا زن سیاستمداری نبودی بنشونی سرج ...
اون زنه دیگه باهاش نیس فعلا.. اصل و مهم ماجرا اینه که شوهرم ول کنش نبود.. منم اصلا نمیدونم. چی شد.. تازه زا بودم با بچه 40 روزه نمیفهمیدم.. فردای اون روز رفت سرکار منو برد خونه بابام.. منم باورم شد راست میگه و ولش میکنه اما دروغ گفت.. مشکل اصلیم همینه.. و آدم شدنم در کار نیست..
اون زنه دیگه باهاش نیس فعلا.. اصل و مهم ماجرا اینه که شوهرم ول کنش نبود.. منم اصلا نمیدونم. چی شد.. ...
مرد خیانتکار نمیتونه عوض بشه اینو همه میدونن اگه میخوای شوهرت سربراه بشه درستش کنه اگه نمیشه مثل دندون لق بندازش دور عمرتو پای چنین کسایی هدر نده مامانم ۳۰ و چند سال کتک خوردو زجر کشید الان خونه پدرشه خداروشکر قراره طلاق بگیره فقط میدونی سختیش کجاست دو تا خواهرام بزرگ هستن میخواد اونا رو بگیره یعنی باید بگیره کسی کنار اون روانپریش سالم نمیمونه ،تو هم به فکر باش اگه میخوای جدا بشی تا بچه ات کوچیکه اینکارو بکن وگرنه واقعا سخت میشه
مرد خیانتکار نمیتونه عوض بشه اینو همه میدونن اگه میخوای شوهرت سربراه بشه درستش کنه اگه نمیشه مثل دند ...
بابات خیانت میکرد؟ من واقعا نمیدونم.. منو نمیزنه.. در کل بد نیست.. ولی صیغه کردنشو بد نمیدونه.. میگه حقش بوده.. همه میکنن.. بدترای اونم هستن..میگه دوستم داره ولم نمیکنه..میگه بعد طلاق تو ضرر میکنی خونه بابات 2 روز عزیزی.. ولی زمان رابطش با اون زن توجهش کم شده بود بهم.. با اون سرش گرم بود..هرچی هم. میگفتم از این وضع ناراحتم طفره میرفت و محل نمیداد.. تا فهمیدم قضیه چیه و...گوشی رو خیلی کم کرد.. ک اونم واسه خاموشم کردن آتیش من بود تا آبروشو نبرم.. وگرنه که بهم دروغ نمیگفت و فریبم نمیداد..منم اسفند رو آتیش بودم خودشم باهام گریه میکرد چشاش کاسه خون شده بود باورش کردم ولی... .بار سوم ک مچشو گرفتم بعدش راحت تو چشام زل زد گفت نتونستم ولش کنم سختمه
بابات خیانت میکرد؟ من واقعا نمیدونم.. منو نمیزنه.. در کل بد نیست.. ولی صیغه کردنشو بد نمیدونه.. میگ ...
موندم چطوری اینقدر راحت کنار میای و پا به پاش حلو نمیری اصلا نمیتونم جای تو باشم شوهرم مرد خوبیه اما یه روز اگه چنین خطایی بکنه یا یه بلایی سر همدیگه میارم یا ازش جدا میشم اصلا نمیتونم هرزه گری شوهر رو قبول کنم شوهرت پایه هرزه بازیه دوست داشتنش بخور تو سرش وقتی به یکی دو تا قانع نیست
بابات خیانت میکرد؟ من واقعا نمیدونم.. منو نمیزنه.. در کل بد نیست.. ولی صیغه کردنشو بد نمیدونه.. میگ ...
این اشتباهو نکن باهاش زندکی نکن احنق نباش خواهرشوهر من خونه باباشه متارکه کرده شوهر هرزه اش با زن دومش زندگی می کنه براش خرج می کنه تازگی پول داده بینی زن دومشو عمل کرده فکر کردی میان واسه زن اول خرج می کنن خواهرشوهرم خودش خرج خودشو در میاره با کار کردن شوهرای هرزه فقط به فکر معشوقه های خودشونن شوهر تو هم مثل همیناست