2777
2789
عنوان

همش گریه بغض😭

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 21 پست
این اشتباهو نکن باهاش زندکی نکن احنق نباش خواهرشوهر من خونه باباشه متارکه کرده شوهر هرزه اش با زن دو ...

رفتارش با خواهرشوهرت کلا بد بود؟ دوسش نداشت؟ من کلی عاشقم بود دو سال نامزد بودیم

رفتارش با خواهرشوهرت کلا ب د بود؟ دوسش نداشت؟ من کلی عاشقم بود دو سال نامزد بودیم

سنتی ازدواج کرده بودن اوایل خیلی بچه مذهبی بود بعد چند سال رفتارش عوض شد از فامیل خودشون زن صیغه کرد دقیقا زمانی که خواهرشوهرم نوزاد پسر داشت هوو سرش اورد دعوا هم داشتن چون رفتارش عوض شده بود فقط پای زن دیگه وسط بیاد رفتار مرد عوض میشه اون زن با اومدنش زندگی خواهرشوهرمو بهم ریخت و شوهرشو دزدید الان هم با هم هستن زندگی می کنم خواهرشوهرم با پسرش خونه پدرشه متارکه کرده.

💔برای تاوان پس دادن زیادی جوونِ پیرم💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سنتی ازدواج کرده بودن اوایل خیلی بچه مذهبی بود بعد چند سال رفتارش عوض شد از فامیل خودشون زن صیغه کرد ...

وای.. ینی مرده قبول نکرده اصلا اون زنو کنار بذاره؟ من شوهرم اول از ترسش گفت باشه بعد دیدم زیر آبی میره.. تا کم شد و دوباره سر یچیزایی شدت گرفته بود و سر آخرم 3 ماه پیش زنه از ترس آبروش بلاکش کرد وگرنه شوهرم حسابی پاپیچش بود

وای.. ینی مرده قبول نکرده اصلا اون زنو کنار بذاره؟ من شوهرم اول از ترسش گفت باشه بعد دیدم زیر آبی می ...

نه بابا   کنار چیه چند سال قبل با پوست کلفتی تمام خواهرشوهرمو تهدید کرد به خانواده ات بگی طلاقت میدم ،بعد از چند وقت خانواده شوهرم فهمیدن کاری نمیتونستت بکنن چون پای بچه وسط بود خواهرشوهرم تا چند سال زندگی کرد بعد دیگه اوضاع بالا کشید الان سه ساله خونه پدرشوهرم زندگی می کنه اونم پیش زن دومشه حسابی هم بهش میرسه تازگی هم پول عمل بینی زن دومشو داده

نه بابا   کنار چیه چند سال قبل با پوست کلفتی تمام خواهرشوهرمو تهدید کرد به خانواده ات بگی ...

شوهر منم ترسید اولش و گفت جایی نگو ولش میکنم.. کلا همش از ترس.. ولی دروغکی.. نمیتونست و نمیخواست ولش کنه.. احساسم له شد.. اونقدر قدرت ندارم طلاق بگیرم.. خانوادمم حامی نیستن.. مادرم میگه خاطرتو که میخواد و دوستت داره.. حالام یکاری کرده🤐ینی چی ینی باید بسازی.. انقدر بدتراش هستن.. . بديش اینه دوسشم دارم هنوز.. اصلا نمیفهمم.. موندم وسط اتفاقایی که افتاد.. آدمی ک اون همه ادعای عشق میکرد این شد.. بقیش چی میشه؟ فقط از روی ناچاری قطع رابطه شد.. الانم مطمئن نیستما.. 

شوهر منم ترسید اولش و گفت جایی نگو ولش میکنم.. کلا همش از ترس.. ولی دروغکی.. نمیتونست و نمیخواست ولش ...

من یه مادرم دختر دو ساله دارم واقعا تعجب می کنم از خانواده ات چقدر راحت با خیانتش کنار اومدن اگه این اتفاق واسه بچه ام می افتاد هیچ وقت اجازه نمبدم با یه خیانتکار زندگی کنه عشق و عاشقی کدومه دوست داشتن چیه به حرف نیست به عمله خانواده ات نمیخوان دخترشون مطلقعه بشه این حرفو میزنن و مجبورت می کنن بمونی وقتی حمایت نکنن و پشتت نباشن شوهرت هم دور ورد میداره و کثافت کاری می کنه از کجا میدونی باهاش نمیخوابه و رابطه نداره واقعا بشین فکر کن وقتی هر روز ذهنت درگیر این موضوع باشه زجر نمیکشی وقتی لج کنی بری خونه بابات خانواده ات مجبورن حمایتت کنن ۳۰ سال ماپرم با کتک زندگی کرد و زجر کشید الان خونه باباشه داره طلاق می گیره امیدوارم هر انتخابی می کنی بعد از پنجاه سال زندگی تازه یادت نیفته سمت طلاق بری هر کاری می کنی همین الان انجام بده خیانتکار نمیتونه عوض بشه چون دیگه مزه هوس و زن بازی تو دهنش رفته پس فکراتو بکن بیفت تو دنده لج که خانواده اتو مجبور کنی حمایت کنن وگرنه زندگی باهاش فقط خودتو از نظر روحی روانی می کنه