2777
2789

نه ندارم ، و دوست ندارم حیوانات رو اسیر خودم کنم ، ولی خیلی حیوانات رو دوست دارم ،به کبوتر آ همیشه دونه میدم ، بعضی وقتا به گربه ها و سگ آ هم غذا میدم ، ولی در کل اسیر کردنشون درست نیست

و خدایی که به شدت کافیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم،چی شده؟دامپزشک بردیش؟

فکر کنم عفونت خونی گرفته. تو شهر ما دامپزشکی نیست که از سگ و گربه سر دربیاره ولی با یکی صحبت کردم گفت بهش مرغ پخته و ماست محلی بدید😑

مشکی جونم فراموشت نمیکنم😔(پروفایلم عکس گربمه که از دستش دادم).                                                                                                                                      کاربر جدید نیستم🙌😑.                                           آنتی ناتالیست                                                         
نه ندارم ، و دوست ندارم حیوانات رو اسیر خودم کنم ، ولی خیلی حیوانات رو دوست دارم ،به کبوتر آ همیشه د ...

اسیرنیستن مال من که رومبل اپن اشپزخونه کلا مال خودش کرده براخودش عشق میکن منم دستمال به دست عناش پاک میکنم🤣🤣🤣

عشق فقط حیدرامیرالمومنین💖
زنده میمونه..منم سه تا پیدا کرده بودم ازشون نگه داری کردم.اگه تو دستت بهش غذا بدی رام میشه

واقعا؟ باشه. ممنون. میخواستم با سرنگ بهش غذا بدم، اما خب حالا که گفتی با دست میدم.

فکر کنم عفونت خونی گرفته. تو شهر ما دامپزشکی نیست که از سگ و گربه سر دربیاره ولی با یکی صحبت کردم گف ...

حتما خوب میشه،گربه ها ماشالا مقاومتشون بالاس،من ۶ ماه از یه بچه گربه ی تو کما رفته مراقبت کردم با سرنگ بهش شیر و عسل دادم جون گرفت و خوب شد،هیشکی باورش نمیشد

حتما خوب میشه،گربه ها ماشالا مقاومتشون بالاس،من ۶ ماه از یه بچه گربه ی تو کما رفته مراقبت کردم با سر ...

وای چجوری تو کما رفته بود؟ 

مشکی جونم فراموشت نمیکنم😔(پروفایلم عکس گربمه که از دستش دادم).                                                                                                                                      کاربر جدید نیستم🙌😑.                                           آنتی ناتالیست