2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خسته نباشی زحمتت نباشه🤣

فداتشم دیگ کاریه ک از دستم بر میاد همه ما مخلوق خداییم 😂

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو
اسیرنیستن مال من که رومبل اپن اشپزخونه کلا مال خودش کرده براخودش عشق میکن منم دستمال به دست عناش پاک ...

آخی ، خیلی جیگرن، مواظب باش مریض نشی ، من ترجیح میدم بیرون از خونه از دیدنشون لذت ببرم ، ولی آدما این حیوانات رو اسیر کردن به نظرم ظلمه در حقشون ، پرنده اگه طولانی مدت پرواز نکنه بال هاش ضعیف میشه و رفته رفته نسل های بعدی ضعیف تر و ممکنه نسلش منقرض بشه 

و خدایی که به شدت کافیست...
آخی ، خیلی جیگرن، مواظب باش مریض نشی ، من ترجیح میدم بیرون از خونه از دیدنشون لذت ببرم ، ولی آدما ای ...

مال ماکه توخونه رولوسترپنکه همه جامیره کم رو نیست 🤣🤣

عشق فقط حیدرامیرالمومنین💖
ضربه مغزی شده بود،گلی و خاکی از کنار باغچه پیداش کردم،چند جلسه آنای بیوتیک تزریقی زد بقیه اش تو خونه ...

الهی😢ولی دمت گرم که ازش مراقبت کردی. حتما الان کلی دوستت داره

مشکی جونم فراموشت نمیکنم😔(پروفایلم عکس گربمه که از دستش دادم).                                                                                                                                      کاربر جدید نیستم🙌😑.                                           آنتی ناتالیست                                                         
الهی😢ولی دمت گرم که ازش مراقبت کردی. حتما الان کلی دوستت داره

عزیزم متاسفانه مموش فقط ۷ ماه زنده موند چون ضایعه مغزیش شدید بود و ستون فقراتش رو کج کرده بود،خیلی آخرا درد داشت و دکتر گفت راهی بجز خواب کردنش برای همیشه نداریم😪ولی من تلاش خودمو کردم و چند ماهی با هم خوب زندکی کردیم

عزیزم متاسفانه مموش فقط ۷ ماه زنده موند چون ضایعه مغزیش شدید بود و ستون فقراتش رو کج کرده بود،خیلی آ ...

ناراحت شدم😢ولی بازم دمتون گرم که تمام تلاشتون رو کردید 🙏

مشکی جونم فراموشت نمیکنم😔(پروفایلم عکس گربمه که از دستش دادم).                                                                                                                                      کاربر جدید نیستم🙌😑.                                           آنتی ناتالیست