2777
2789
عنوان

اخطاااار

820 بازدید | 53 پست

💯ایامیدانید هورمون های مرغ ماشینی یک علت مهم تولید کیست تخمدان درخانم ها است❗️

وعلت شایع نامنظمی عادت ماهانه

⁣پس کمتر مصرف بشه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چشم 😐 منکه دوست دارم چیکار کنم

با اینکه در شرایط بدی و ناخواسته اومدی ولی من و بابایی خیلی خیلی مشتاق اومدنتیم و خیلی دوستت داریم و تا آخرش مثل کوه پشتت هستیم عزیز مامان بابایی 👶❤           

اره

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
چشم 😐 منکه دوست دارم چیکار کنم

منم دوس دارم😐 اما . وقتی همینا اومدن مشکلا زنانه زیاد شده

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
من عاشق مرغم😢بخصوص بال تایادمه کیست داشتم

منم کتف😑🤣

منم دوس دارم😐 اما . وقتی همینا اومدن مشکلا زنانه زیاد شده

آره من مرغ دوس دارم

کیستم دارم🤕😖🔪

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
منم کتف😑🤣

منمممممم

با اینکه در شرایط بدی و ناخواسته اومدی ولی من و بابایی خیلی خیلی مشتاق اومدنتیم و خیلی دوستت داریم و تا آخرش مثل کوه پشتت هستیم عزیز مامان بابایی 👶❤           
خداروشکر اصلا گوشت مرغ وگوسفند نمی خورم 😊

اصلا نخوردنشم خوب نیس،بدن نیاز داره دوست منم گوشت قرمز نمیخوره هروقت مریض میشه دکتر بهش میگه ب علت کمبود همین گوشت قرمز