2777
2789
عنوان

مرگ همسر

10229 بازدید | 39 پست

سلام دوستان اینجا کسی هست که شوهرشو زود از دست داده باشه من متاسفانه شوهرمو به علت ایست قلبی از دست دادم خیلی ناراحتم اصلا نمیتونم کنار بیام اگه کسی هست لطفا بهم بگه چطور کنار اومده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارحمتش کنه

روحش شاد

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون

خدا رحمتش کنه روحشون شاد خدا بهت صبر بده 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
شما چه جوری و کی همسرت فوت کرد خدا رحمتش کنه؟ میخوام باهات درد دل کنم

6ماهه که همسرم فوت شده...یه از خدا بی خبر سر مال دنیا شوهرمو به قتل رسوند و روزگارمو سیاه کرد 

اون الان داره زندگیشو می‌کنه ولی من بیچاره زندگیم نابود شد

خدایا شکرت که همیشه هوامو داشتی و داری 💚