2777
2789
من فقط گل و گیاه میشناسم حالا هرچی هست اول ۱۲ساعت بزار خیس بخوره بعد بزار لای دستمال کاغذی هر روز نم ...

عه یعنی یه بارکی نزارم تو گلدان توی خاک تازه اولین بارمه میخوام گل بکارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه رفتم تو کار گل و گیاه اینا عید کاشتم با 4 تا شاخه شروع کردم 😂😂😂 مبدونم بپای شما نمیرسه اما خب گذاشتم 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
عه یعنی یه بارکی نزارم تو گلدان توی خاک تازه اولین بارمه میخوام گل بکارم 

من همیشه همینطوری که نوشتم گل میکارم چرا میتونی هم بزاری روی خاک یه لایه نازک خاک بپاشی روش بعد یکم خیسش کنی و دورش پلاستیک یا فیریزر بکشی و چندتا سوراخ بزنی که هوا رد و بدل بشه اینجوری محیط گلخونه ای میشه براش زودتر جوونه میزنه 

این حسن یوسف که  کلا ریشه زدن حالا که فهمیدم امردز روز گل و گیاه عصر می کارم تو گلدون 😂😂😂😂

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
تازه رفتم تو کار گل و گیاه اینا عید کاشتم با 4 تا شاخه شروع کردم 😂😂😂 مبدونم بپای شما نمیرسه اما خ ...

منم از یدونه کاکتوس شروع کردم الان صدتا گلدون کوچیک و بزرگ دارم همینکه استارت بخوره میخری و میکاری زیاد میشن من الان به همسرم میگم برام گل رز و ... نگیره گیاه اپارتمانی میگیره برام😍

این حسن یوسف که  کلا ریشه زدن حالا که فهمیدم امردز روز گل و گیاه عصر می کارم تو گلدون 😂😂😂😂

اخی سبز بمونن برات 😻💚🌹🧿 امیدوارم گل هات پر از شاخه و بلند و زیبا بشن

منم از یدونه کاکتوس شروع کردم الان صدتا گلدون کوچیک و بزرگ دارم همینکه استارت بخوره میخری و میکاری ز ...

عزیزم منم دوست داشتم اما چندین بار آماده گرفتم خشک شدن دیگه بیخیال شدم تا امسال عید که رفتم شاخه گرفتم خودمم باور نمیشه هر صبح میرم نیگاه شون میکنم 

عزیزم منم دوست داشتم اما چندین بار آماده گرفتم خشک شدن دیگه بیخیال شدم تا امسال عید که رفتم شاخه گرف ...

اخیی کم کم میاد دستت فقط اب زیاد نده بهشون هفته ای دوبار نهایت گلدون بزرگم براشون انتخاب نکن که قارچی بشن زود 

این، پتوس هم عید کاشتم تو راه پله اتاق دخترم هست اصلن رشد نمیکنه کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟