2777
2789
این، پتوس هم عید کاشتم تو راه پله اتاق دخترم هست اصلن رشد نمیکنه کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

گلدونش بزرگه یک روز در میان مه پاشی کن دوسداره ماهی یکبار کود سه بیست رقیق شده بریز براش میتونی اب برنج بدون نمک ابی که اولین بار میشوری رو نگه دار بریز پای پتوست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قارچی شده عکسشو بفرست فکر کنم از ابیاری زیاده باید قارچ کش بگیری بزنی به گیاهت 

ایناها این ساقه کناری کلا زرد شده ، البته یه مدت برگا از هم فاصله گرفتن با به ربان آروم بستمش نمی‌دونم از فشار اون بود یا نه ولی آروم بسته بودم 

اخیی کم کم میاد دستت فقط اب زیاد نده بهشون هفته ای دوبار نهایت گلدون بزرگم براشون انتخاب نکن که قارچ ...

یبار دو تا از شمال آوردم وسط راه گلدون شکست گذاشتم تو پلاستیک اومدم خونه تا شوهرم انداخته دور  😪😪😪 منم کلی گریه کردم 😂😂😂😂 فردا اومد تا 7 تا گل زیبا با گلدون برام گرفته تا دو ماه خوب بودن خودم رفتم یکی گرفتم نگو شته داشته کلا گلها ساقه هاشون پراز شته شد منم گوگرد زدم بهشون و بعد 20 ردز کلا خشک شدن 😂😂😂 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
یبار دو تا از شمال آوردم وسط راه گلدون شکست گذاشتم تو پلاستیک اومدم خونه تا شوهرم انداخته دور وسط را ...

وااای دختر خوب میتونستی یه پودر از گلفروشی بگیری که سم هستن برای شته و ...منم گل هام درگیر میشدن سریع میزدم خوب میشدن 

ایناها این ساقه کناری کلا زرد شده ، البته یه مدت برگا از هم فاصله گرفتن با به ربان آروم بستمش نمی‌دو ...

قارچی شده عزیزم ببر گلفروشی برات قارچ کشی کنه یا بزن تو گوگل باید قسمته های زرد شده رو با قیچی تمیز ببری قارچ کش بزنی بزاری داخل اب ریشه بزنه دوباره بکاری 

اخی سبز بمونن برات 😻💚🌹🧿 امیدوارم گل هات پر از شاخه و بلند و زیبا بشن

ممنونم عزیرم از وقتی کاشتم واقعا تو روحیه ام تاثیر دارن تو حیاط مون تو پارکینگ گذاشتم یه مرغ مینا دارم همونجا ول میچرخه به شوهرن میگم تا عید 1401 میخام کلا این قسمت کمک گل و بلبل 😂😂😂😂 یه شاه طوطی دخترم میخاد بگیره فکر کنم عالی بشه 😂😂😂 ماهی 88 هنوز دارم تو حیاط هست 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
ممنونم عزیرم از وقتی کاشتم واقعا تو روحیه ام تاثیر دارن تو حیاط مون تو پارکینگ گذاشتم یه مرغ مینا دا ...

به به خیلی خوبه همینا حال ادمو خوب میکنن ما خانوم ها چون همش تو خونه هستیم اینچیزا ارامش ما هستن 

گلدونش بزرگه یک روز در میان مه پاشی کن دوسداره ماهی یکبار کود سه بیست رقیق شده بریز براش میتونی اب ب ...

وای عزیرم درخواست دوستی میدم که هر سوالی داشتم بپرسم ازت، مه پاشی چی هست؟؟؟؟؟ کود سه بیست رقیق شده از کجا بگیرم گل فروشیا یا سم فروشیا 

وااای دختر خوب میتونستی یه پودر از گلفروشی بگیری که سم هستن برای شته و ...منم گل هام درگیر میشدن سری ...

نمیدونستم تجربه نداشتم 

به به خیلی خوبه همینا حال ادمو خوب میکنن ما خانوم ها چون همش تو خونه هستیم اینچیزا ارامش ما هستن&nbs ...

آره واقعا آرامش میده 

استاتر عزیز نگفتی مه پاشی یعنی چه؟؟؟؟ و کود سه بیست رقیق شده از گل فروشیا بگیرم، بعدش به همه گلها بدم یا فقط پتوس؟؟؟؟؟ 

استاتر عزیز نگفتی مه پاشی یعنی چه؟؟؟؟ و کود سه بیست رقیق شده از گل فروشیا بگیرم، بعدش به همه گلها بد ...

کود سه بیست میگیری میاری تو خونه با اب رقیق میکنی مقدارشو نوشته روش .مه پاشی هم فقط برای پتو و اگلونما خوبه اونم فقط اب جوشیده سرد شده باشه واسه ابیاری هم از اب جوشیده سرد استفاده کن که گل هات خراب نشن 

کود سه بیست میگیری میاری تو خونه با اب رقیق میکنی مقدارشو نوشته روش .مه پاشی هم فقط برای پتو و اگلون ...

ممنونم عزیرم 💕💕💕