این، پتوس هم عید کاشتم تو راه پله اتاق دخترم هست اصلن رشد نمیکنه کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گلدونش بزرگه یک روز در میان مه پاشی کن دوسداره ماهی یکبار کود سه بیست رقیق شده بریز براش میتونی اب برنج بدون نمک ابی که اولین بار میشوری رو نگه دار بریز پای پتوست
اخیی کم کم میاد دستت فقط اب زیاد نده بهشون هفته ای دوبار نهایت گلدون بزرگم براشون انتخاب نکن که قارچ ...
یبار دو تا از شمال آوردم وسط راه گلدون شکست گذاشتم تو پلاستیک اومدم خونه تا شوهرم انداخته دور 😪😪😪 منم کلی گریه کردم 😂😂😂😂 فردا اومد تا 7 تا گل زیبا با گلدون برام گرفته تا دو ماه خوب بودن خودم رفتم یکی گرفتم نگو شته داشته کلا گلها ساقه هاشون پراز شته شد منم گوگرد زدم بهشون و بعد 20 ردز کلا خشک شدن 😂😂😂
خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم و خودخوری نکنم💪💪💪💪
ایناها این ساقه کناری کلا زرد شده ، البته یه مدت برگا از هم فاصله گرفتن با به ربان آروم بستمش نمیدو ...
قارچی شده عزیزم ببر گلفروشی برات قارچ کشی کنه یا بزن تو گوگل باید قسمته های زرد شده رو با قیچی تمیز ببری قارچ کش بزنی بزاری داخل اب ریشه بزنه دوباره بکاری
اخی سبز بمونن برات 😻💚🌹🧿 امیدوارم گل هات پر از شاخه و بلند و زیبا بشن
ممنونم عزیرم از وقتی کاشتم واقعا تو روحیه ام تاثیر دارن تو حیاط مون تو پارکینگ گذاشتم یه مرغ مینا دارم همونجا ول میچرخه به شوهرن میگم تا عید 1401 میخام کلا این قسمت کمک گل و بلبل 😂😂😂😂 یه شاه طوطی دخترم میخاد بگیره فکر کنم عالی بشه 😂😂😂 ماهی 88 هنوز دارم تو حیاط هست
خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم و خودخوری نکنم💪💪💪💪
استاتر عزیز نگفتی مه پاشی یعنی چه؟؟؟؟ و کود سه بیست رقیق شده از گل فروشیا بگیرم، بعدش به همه گلها بد ...
کود سه بیست میگیری میاری تو خونه با اب رقیق میکنی مقدارشو نوشته روش .مه پاشی هم فقط برای پتو و اگلونما خوبه اونم فقط اب جوشیده سرد شده باشه واسه ابیاری هم از اب جوشیده سرد استفاده کن که گل هات خراب نشن